Horoscop 5 aprilie – Adevarata fata a infidelitatii

In dragoste fiecare gest conteaza. O vor simti pe propria piele unele zodii, care vor fi nevoite sa accepte consecintele propriilor decizii, fie ca le convine sau nu. 

Pentru cei care au fost ceva mai „linistiti”, vin clipe senine altaturi de persoana iubita si cei dragi, dar si unele vesti bune pe plan profesional.

Horoscop 5 aprilie 2019 Berbec
Berbecii ar putea trece prin momente dificile, atat la serviciu cat si in viata personala. Nu este deloc o zi potrivita pentru conversatii decisive, asadar o solutie buna, chiar daca nu tocmai onorabila, este de a amana raspunsurile transante. Explica-le clar celor din jur ca nu au intrat zilele in sac, iar problemele pot fi rezolvate si maine. Restul zilei va fi dedicat achizitiei unui obiect la care nativii din zodia Berbec au visat multa vreme.

Horoscop 5 aprilie 2019 Taur
Desi Taurii nu cred in miracole, s-ar putea sa asiste la evenimente care nu au nici cea mai mica explicatie. Fapte extraordinare sau coincidente care dau fiori, toate se petrec in preajma lor, de parca destinul ar incerca sa le transmita un mesaj. De altfel, nativii din zodia Taur cauta de multa vreme raspunsuri cu privire la o dilema in dragoste. Poate ca aceste ciudatenii se petrec cu un scop. 

Horoscop 5 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii trebuie sa accepte consecintele propriilor fapte. Aventurile in dragoste nu vin niciodata fara probleme dintre cele mai delicate si discutii prin tot targul. Daca cei din jur au aflat despre situatia ta, incearca sa nu dai prea multa importanta. Conteaza doar cei direct afectati – persoana iubita si noua cucerire. In functie de cum vei gestiona situatiq vei ramane fie cu una, fie cu cealalta, fie singur si cu reputatia distrusa. Singura veste buna a acestei zile e legata de bani si va veni spre seara.

Horoscop 5 aprilie 2019 Rac
Racii se satura de o persoana galagioasa, care vorbeste mult si fara sens, doar pentru a atrage atentia. Un adevarat cosmar pentru nativii din aceasta zodie, obisnuiti sa poate conversatii doar cu cei apropiati, in care au incredere. Desi primul instinct este sa taxezi un astfel de comportament, poate ca a-l ignora este o solutie mai buna. Oricum nu se va schimba. Pastreaza energia pentru persoanele care chiar conteaza, mai ales ca spre seara se anunta o petrecere alaturi de cei dragi.

Horoscop 5 Aprilie 2019 Leu
Nativii din Leu sunt capabili astazi sa rezolve un munte de probleme fara sa oboseasca. Veti avea parte de o energie debordanta, care va va ajuta sa treceti peste orice obstacol. Daca tot aveti aceasta energie, beneficiati de ea nu doar in plan profesional, spune horoscopul. Sunt recomandate astazi activitatile recreationale, calatoriile. Iar daca vreti, anulati toate planurile si pregatiti acasa o cina romantica-surpriza persoanei iubite. Va avea efect!

Horoscop 5 Aprilie 2019 Fecioara
E o zi in care cei din Fecioara trebuie sa se concentreze pentru a-si controla orice cuvant.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !