Horoscop 7 februarie 2019. Vesti bune pentru aceasta zodie. Cineva din anturaj iti da semne..

Vesti bune pentru aceste zodii. Profesorul Radu Stefanescu ne spune ce nativi vor avea noroc, dar si cum stau zodiile cu banii.

BERBEC Astazi, lucru nobisnuit pentru tine, esti precaut si chiar siret. Pastrezi un atuu pe care sa-l folosesti la momentul potrivit. Si carisma este buna, asa ca poti reusi in ceea ce doresti.  Un ajutor neasteptat. Cineva din anturaj, semn tot de foc sau de pamant te ajuta involuntar sau dezinteresat sa rezolvi o problema care iti parea ceva foarte greu de rezolvat.  

 TAUR Cu toate ca esti imprudent si de obicei te bazezi pe „incredere”, azi ai noroc! Nimeni nu profita de naivitatea ta. Cei din jur sunt preocupati si au „poker face”. Au si ei problemele lor! Dimineata densa si obositoare, cu schimbari de ritm. Odihneste-te mai mult si evita efectele haosului organizat.

GEMENI Ai o propunere noua, sau un proiect mai vechi, care trebuie finalizat. Te comporti forte politicos si civilizat, nu vrei sa deranjezi pe nimeni, ceea ce este foarte frumos din partea ta! Ai sansa sa-ti clarifici dorintele si aspiratiile, sa te detasezi de cotidian si sa te relazexi un pic. Sigur, dupa orele de program!

RAC  Nu prea te intereseaza parerea celor din jur, rezultatul conteaza! Esti prea tensionat ca sa te bucuri de succes. Victoriile fara glorie sunt specialitatea ta, esti din nou singur in multime! Anumite configuratii particulare care tin de stelele fixe se pot interpreta ca fiind producatoare de echilibru si consecventa. Este o zi in care trebuie sa te hotarasti. O decizie se impune si parca timpul a inceput sa vina!

LEU  Astazi nu te implica in conflicte cu semnele de apa. Afacerile personale si sentimentale sunt aspectate favorabil.  Atentie daca iesi in oras. Limiteaza cheltuielile la strictul necesar. Este bine sa-ti vezi de treburile tale obisnuite, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuieli insemnate. Dar trebuie sa te gandesti la deciziile pe care trebuie sa le iei si la modul in care acestea trebuie sa prinda viata.

FECIOARA  Mici probleme la serviciu. Atentie la detalii, nu ca le-ai neglija, esti un maestru, dar nu pierde din vedere scopul final catre care converg amanuntele. Nu amesteca placutul cu utilul!  Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Pozitiile reciproce ale lui Venus, Marte si Mercur si mai ales Luna, indica reusita si succes.
 
BALANTA   Domeniul relatiilor sociale e afectat. Esti mai putin nervos, dar sigur, agitat! Incearca sa destinzi atmosfera, ceilalti pot fi recunoscatori, pentru ca „fericiti sunt facatorii de pace”! Sunt o serie de evenimente, insa, provocate de Mercur care pana la urma au o latura comica si o mare doza de neprevazut.  Tema ta astrala din ziua de astazi este complexa. Atentie la lucrurile marunte, la detalii! SCORPION  Inainte de a te arunca cu capul inainte si sa iei o decizie rapida, incearca sa analizezi si sa intelegi motivele problemei cu care te confrunti. Poti sa descoperi ca e o situatie obiectiva! Apar noi actori in joc.

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !