marți, 20 octombrie 2020

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pana in 2021. Schimbari majore pentru o zodie.

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Renumitul astrolog spune ca “tot anul 2020 trebuie sa fim atenti la ce decizii se iau pentru toti oamenii, ca pot exista victime colaterale care nu sunt protejate.”

Ce se intampla cu fiecare zodie.

Berbec – Are provocari extraordinare. Are poate cel mai bun an din punct de vedere profesional.

Taur – Taurul vrea sa calatoreasca. Are un an cu foarte multe experiente. Nu e un an bun pentru bani in comun cu cineva. Atentie la sanatate, in special la ochi!

Gemeni – Finalizeaza o perioada de schimbare. Trebuie sa aiba incredere, recupereaza bani si vor calatori mai mult.

Rac – Racii au foarte mari probleme in casnicie. Au si cateva probleme la nivel profesional. Trebuie sa faca schimbari.

Leu – Isi rezolva probleme legate de job. Nu mai are tensiunile anilor precedenti, isi face noi prieteni si se afirma mult mai bine.

Fecioara – Tatoneaza schimbari de ordin profesional.

Balanta – Are oportunitati profesionale in 2020. Atentie la cateva probleme de ordin conjugal.

Scorpion – Finalizeaza o perioada proasta din punct de vedere sentimental. Intra in schimbari capitale.

Sagetator – Devin mai cumpatati. Fac economii si au proiecte de viitor.

Capricorn – Capricornul a avut probleme destul de mari. In 2020 sunt cei mai norocosi nativi, e vorba de un noroc muncit, meritat. Se face dreptate pentru ei.

Varsator – Are un an bun pentru sentimente. Lucrurile se duc in directia buna.

Pesti – In 2020 nu se mai revolta. 2019 a fost anul extremelor, dar in 2020 se mai linistesc. E un an foarte bun pentru activitati independente.”

Cristina Demetrescu a vorbit si despre situatia Romaniei:

„Tot anul 2020 trebuie sa fim atenti la ce decizii se iau pentru toti oamenii, ca pot exista victime colaterale care nu sunt protejate. Despre harta Romaniei – la ora aceasta nu mai este Mercur retrograd, din 12 iulie nu mai este retrograd, dar el a retrogradat trei saptamani pe casa bolilor, adica pe segmentul bolilor si pot aparea niste complicatii. In plus, in aceasta vara au mai fost niste eclipse care s-au asezat tot pe axa sanatatii pentru Romania”

Vesti bune abia in 2021

„Primele vesti bune vor veni probabil in mai 2021, care sa produca aceasta stare de relaxare. 2021 ar trebui sa fie un an mai bun, e anul deciziilor inteligente, sper sa se ia, cel putin in ce priveste economia. Si daca se reuseste, Romania are de castigat”

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă