Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Ghinion la bani si certuri aprinse pentru o zodie. Nativii care ar putea fi sabotati de un apropiat

Ghinion la bani si certuri aprinse, lectii de viata si o oportunitate de neratat sunt cateva dintre lucrurile pe care le-au rezervat astrele pentru unele zodii, in acest weekend.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Berbec
Berbecii se vor simti lipsiti de noroc in acest weekend, dar ceea ce nu stiu este ca foarte curand vor avea parte de o surpriza uriasa, ce ii va bucura teribil. In relatia cu persoana iubita, Berbecii ar putea avea parte de cateva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Taur
Taurii vor avea un weekend destul de neplacut, deoarece nu vor avea posibilitatea sa faca ce ar avea chef sa faca. Acesti nativi vor fi obligati sa rezolve o problema personala, eventual chiar una legata de propria locuinta.  

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Gemeni
Gemenii se vor distra pe cinste in acest sfarsit de saptamana, alaturi de oameni dragi, care ii admira pentru pofta lor de viata. Nativii acestei zodii care nu au o relatie amoroasa ar putea intalni o persoana speciala in acest weekend.  

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Rac
Racii vor fi extrem de sensibili in acest weekend, motiv pentru care s-ar putea certa cu persoana iubita ori cu prieteni. Tot ce vor spune ori vor face acesti oameni li se va parea Racilor gresit ori jignitor. Autocontrol ori timp petrecut singuri – acestea sunt recomandarile pentru Raci.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Leu
Leii vor avea parte de o dezamagire in acest weekend, cel mai probabil in dragoste. Ceva pentru care au muncit in ultima vreme nu va avea rezultatele sperate. Insa, le este recomandat sa priveasca totul drept o lectie de viata.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Fecioara
Fecioarele vor avea o oportunitate pe care nu trebuie sa o rateze – cel mai probabil vor putea face o calatorie alaturi de prieteni ori de persoana iubita. Daca vor accepta sansa ce li se ofera, Fecioarele isi vor recapata echilibrul emotional.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Balanta
Balantele isi vor vedea unele planuri ruinate si vor invata ca, uneori, spontaneitatea este un lucru bun. Nativii care isi doresc o relatie amoroasa vor trebui sa fie mai putin rigizi in interactiunile cu ceilalti.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Scorpion
Scorpionii vor avea un weekend linistit si distractiv – vor face sport si isi vor planifica o rutina pentru a-si reveni in forma. In plus, cei singuri ar putea avea o intalnire interesanta.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Sagetator
Sagetatorii se vor confrunta cu probleme financiare, incepand din acest weekend, motiv pentru care ar putea avea parte si de certuri cu persoana iubita.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Capricorn
Capricornii ar putea intra intr-o incurcatura, daca nu vor fi foarte atenti.

 » Sursa: culinar.bzi.ro