Horoscop dragoste: cum iti dai seama ca te iubeste in functie de zodie

Horoscopul poate dezvalui multe secrete despre dragoste. Fiecare zodie se comporta diferit atunci cand se indragosteste, iar cei care sunt atenti la semne isi pot seama daca sunt iubiti in secret. Fiecare zodie are un anumit tip de comportament atunci cand se indragosteste, iar horoscopul ti le dezvaluie pe toate. Iata cum iti dai seama ca el/ea te iubeste in functie de zodie

Dragostea nu mai are secrete pentru horoscop, chiar daca zodiile incearca (sau nu) sa nu se dea de gol atunci cand se simt atrase de cineva. Horoscopul dragostei iti dezvaluie cum se manifesta fiecare semn zodiacal atunci cand el/ea este indragostit/a de tine.

Horoscop dragoste: cum iti dai seama ca te iubeste in functie de zodie

Horoscop dragoste – Berbec

Fiind unul dintre cele mai izbitoare, extravertite si de incredere semne, este greu pentru un Berbec sa-l pastreze ascunsa dragostea sau atractia pe care o are fata de cineva. Berbecul da cel mai rapid cartile pe fata, asadar vei afla imediat daca un Berbec te iubeste sau nu. Acest semn zodiacal de foc nu numai ca face prima miscare, ci si se bucura sa te ”persecute” cu dragostea.

Horoscop dragoste – Taur

Taurul este un semn fix de Pamant, guvernat de Venus. Potrivit astrologilor, a fi un semn fix inseamna ca ei tind sa ramana pe loc. Daca nu ar fi fost Venus, planeta lor guvernatoare, care reprezinta dragostea, dragostea, frumusetea, printre altele, registrul de iubire al Taurului ar fi destul de scazut. Din fericire, Taurii si-au ascutit simturile si trairile, asa ca daca gasesc pe cineva de care le pasa, ies la ”atac”.

Horoscop dragoste – Gemeni

Duali prin natura lor, uneori nu stii la ce sa te astepti de la acest nativ. Gemenii sunt ”comunicatori cu sanse egale”, iar asta inseamna ca vor vorbi cu oricine. Dar daca un nativ Gemeni incepe sa se indragosteasca de cineva, lucrurile pot deveni confuze. O parte din el ai spune sa se comporte cu afectivitate, an timp ce cealalta parte ii spune sa te trateze cu raceala.  

Horoscop dragoste – Rac

Racii iubesc sa ofere afectiune. Potrivit astrologilor, vei sti imediat daca un Rac te place pentru ca te ummple cu afectiune s cadouri.

Horoscop dragoste – Leu

Semnele de foc sunt renumite pentru capacitatea de a face tot posibilul sa-si indeplineasca un scop. Deci, cand vine vorba de atractie, nu este surprinzator faptul ca Leu nu este tipul de persoana subtila. Potrivit astrologilor, ei vor incerca sa te seduca cu gesturi si atentie. Nu se tem nici de demonstratiile de afectiune in public, asadar te poti astepta chiar sa-si strige dragostea in gura mare.  

Horoscop dragoste – Fecioara

Fecioara ar putea avea o mare stare de agitatie. Potrivit astrologilor, ”starea de atractie” a unei Fecioare este destul de moderata, pentru ca deseori ocupate sa te studieze. Dragostea lor nu poate fi observata deoarece nu le place stare de nervi si de agitatie.

 » Sursa: bzi.ro