Horoscop karmic saptamana 15-21 iulie 2019. Vremuri tulburi pentru majoritatea zodiilor

In horoscopul karmic pentru saptamana 15-21 iulie 2019 se anunta vremuri tulburi pentru majoritatea zodiilor. Vor avea parte de tot felul rasturnari de situatie in vuata lor, asta dupa ce vor fi puse in tot felul de situatii care mai de care mai controversate. Vine o saptamana in care se vor lua multe decizii cruciale, iar unele nu vor fi dintre cele mai imbucuratoare.

Horoscop karmic saptamana 15-21 iulie 2019 pentru fiecare zodie
Zodiile de apa. Nativii Rac vor fi pusi pe cearta si isi vor revendica niste drepturi, dar intr-un mod care nu le va aduce castig de cauza. Sunt tot mai agitati, au tot mai putina rabdare. Cineva ii va pune la locul lor. Scorpionii vor fi si ei incercati de tot felul de sentimente contradictorii, o combinatie intre revolta si deznadejde. Pestii au o saptamana dificila, una in care isi vor da seama ca totul poate fi pierdut intr-o clipa.

Zodiile de foc. Berbecii sunt pregatiti pentru a incepe o noua aventura amoroasa. Pentru acestia, dragostea este cel mai important sector al vietii lor si vor da tot ce au mai bun pentru a fi fericiti. Leii au parte de o perioada extrem de benefica din toate punctele de vedere. Karmic vorbind, li se intorc faptele bune. Sunt rasplatiti pentru lucrurile minunate pe care le-au facut. Cat despre Sagetatori, acestia intra intr-o perioada in care analizeaza niste situatii conflictuale, dar nu vor lua inca o decizie definitiva.

Gemenii sunt confuzi, Fecioarele pornesc o mica revolutie
Zodiile de aer. Gemenii sunt incercati de tot felul de sentimente confuze si cer opinii in stanga si in dreapta. Pot avea un noroc important la bani. Varsatorii se straduiesc sa faca fata avalansei de cereri pe care le primesc la locul de munca. Vor fi istoviti de cat muncesc. Balantele au o saptamana linistita, dar spre weekend apar niste vesti neplacute legate de un credit bancar.

Zodiile de pamant. Taurii muncesc mult si sunt bine vazuti pentru eforturile pe care le depun. Au ambitii

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !