sâmbătă, 26 septembrie 2020

Horoscop luna august 2020. Află care sunt zodiile norocoase

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Previziuni pentru toate zodiile în luna august. Găsești aici horoscop luna august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această lună, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate și pun la cale planuri mărețe. Citește aici horoscop luna august 2020.

Horoscop luna august. Berbec
Nativii din zodia Berbec vor avea parte de o lună plină de suprize, așa cum nici nu s-ar fi așteptat. Se pare că vor apărea multe modificări la locul de muncă și aceste lucruri îți vor aduce doar beneficii, dar și ceva tensiuni, pentru că vreți ca totul să decurgă ca la carte. Plus de asta, relația cu coordonatorii tăi va fi din ce în ce mai bună, pentru că văd și ei cât ești de dedicat.

Taur
Îți dorești de ceva timp să adopți un stil de viață mult mai sănătos, însă până acum ai tot amânat și nu ai avut deloc grijă la ce mănânci, la odihnă și alte aspecte ce țin de această parte. În luna august vei fi mai motivată ca niciodată și nimic nu te va descuraja, mai ales că ai în jurul tău oameni care te iubesc, te susțin și chiar te ajută să faci aceste schimbări majore.

Horoscop luna august. Gemeni
Vrei să îți schimbi domeniul de muncă în care activezi, pentru că ți se pare că nu te caracterizează ceea ce faci la momentul actual și te-ai pripit atunci când credeai că ai luat o decizie bună să te orientezi în această direcție și să nu te mai întorci niciodată din drum. Plus de asta, mai mulți prietenii îți vor fi alături în toată această perioadă de tranziție, pentru că și ei observă că locul tău nu e acolo.

Rac
Veniturile tale vor crește considerabil în această lună, ceea ce te va determina să mergi într-o excursie la care nici nu mai visai și chiar să faci schimbări la locuință, pentru că vechiul design chiar începuse să te deranjeze în ultima vreme. Plus de asta, vei avea parte de câteva surprize și în relația e cuplu, după o perioadă în care lucrurile nu au stat atât de bine și au fost probleme.

Leu
Nostalgia bate la ușa celor născuți sub semnul acesta. Începeți să vă amintiți de persoane din trecut, de evenimentele care le-ați petrecut alături de ei și care fie v-au lăsat sentimente plăcute, fie v-au marcat și acum nu le mai puteți uita din cauza faptului că au fost prea dure și v-au lăsat un gust apar. În rest, totul merge strună și veți avea o lună foarte productivă.

Horoscop luna august. Fecioară
Vei avea parte de ceva schimbări în relație, însă nu va fi vorba de lucruri rele și urâte. Din contră, totul va fi în favoarea voastră și vă va întări și mai tare sentimentele, care oricum erau destul de puternice. În plus, ați putea duce relația la un alt nivel, acela de a vă muta împreună. Această mutare vă va determina chiar să vă gândiți la apariția unui nou membru în familie.

Balanță
Poate că această perioadă nu a fost tocmai una bună și lucrurile nu au mers așa cum vă așteptați, dar totul se va schimba acum, mai ales de la jumătatea lunii. Vei primi și o sumă importantă de bani de la o persoană destul de influentă, care se oferă să vă ajute pentru că observă că vă confruntați cu ceva probleme în plan financiar. Veți pune la punct mai multe aspecte importante.

Horoscop luna august. Scorpion
Pentru scorpioni, în luna august e bine aspectat tot ce ține de învățare, muncă, scris, citit. Un moment perfect să-ți dovedești capacitățile intelectuale, să dai examene sau interviuri de angajare. Asigură-te că negociezi în favoarea ta, fără modestie. Este și o perioadă bună pentru a socializa cu prietenii vechi și noi, pentru a te integra în comunitate și a câștiga simpatii în grupurile din care faci parte.

Săgetător
Nu poți spune precis ce te supără, dar nu ai cea mai bună stare. Te simți tulburată și indecisă, vrei să lași în urmă unele planuri, constrângeri sau prieteni care te-au dezamăgit. Poate pentru că îți doreșți o mulțime de lucruri și foarte rapid, te consumă toate pregătirile și orele exacte. Cea mai bună strategie este să petreci mult timp cu oamenii care-ti oferă liniște.

Capricorn
În această lună ești predispus la schimbări majore, de la schimbarea locului de muncă, până la eliminarea din viața ta a unor persoane în preajma cărora nu te mai simți la fel de bine și nu mai ai parte de liniștea și confortul de altădată. Capricornii reușesc să facă față stresului la care sunt supuși și chiar vor avea de câștigat mult pentru asta.

Horoscop luna august. Vărsător
Vărsătorii se ambiționează să–și demonstreze capacitățile profesionale, exagerând cu muncă de dragul a primi o avansare, o prima sau o recunoaștere din partea șefilor. Oportunitățile nu vor lipsi, trebuie doar să ai prezența de spirit. Ideile tale pot fi foarte bine văzute și apreciate, iar să–ți schimbi locul de muncă în condiții mult mai bune este foarte posibil, cu condiția să–ți dorești.

Pești
Vei activa într-un domeniu nou, iar asta te va ajuta să te regăsești, după o perioadă în care ai simțit că nu te mai recunoști și nu faci ceea ce îți dorești pentru a te simți bine în pielea ta. Plus de asta, vei cunoaște persoane noi, care te vor ajuta cu sfaturi și te vor determina să ajungi pe cele mai înalte culmi ale succesului, pentru că au o bună pregătire și experiență.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă