25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Horoscop mâine, MARȚI, 15 decembrie 2020. Surprize în dragoste și un moment de sinceritate

Horoscop 15 decembrie 2020. Se anunță o zi cu vești bune pentru mai multe zodii, în special în dragoste. Cine are curajul să facă primul pas va avea numai de câștigat.

Horoscop 15 decembrie 2020 Berbec

Berbecii sunt cu energia la cote maxime și vor rezolva multe probleme amânate în ultimele zile. Profită de aceste momente și pune-ți lucrurile în ordine, astfel încât să ai parte de un sfârșit de an liniștit. Pe plan financiar situația este bună, așa că ai face bine să pui ceva deoparte pentru zile mai rele. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 15 decembrie 2020 Taur

Un moment de sinceritate le-ar putea schimba complet ziua nativilor din zodia Taur. Poate fi vorba despre o declarație emoționantă, un secret dezvăluit sau chiar o discuție profundă cu o persoană dragă – cert este că emoțiile vor fi la cote înalte. Indiferent de starea de spirit, încearcă să nu acționezi la cald. Chiar dacă simți că asta trebuie să faci.

Horoscop 15 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii sunt cu gândul la o persoană ce pare că le-a furat cel puțin atenția, dacă nu chiar inima. Aceste sentimente sunt o adevărată surpriză pentru cei care nu mai credeau în dragoste, însă până și cele mai frumoase surprize se sting dacă nu acționezi ferm. Spune ceea ce simți, sub o formă sau alta, și așteaptă o reacție. Cel mai probabil sentimentul este reciproc.

Horoscop 15 decembrie 2020 Rac

Racii ar trebui să se bazeze pe instinct dacă traversează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Unele lucruri nu pot fi estimate sau calculate cu rațiunea, așa că intuiția este cel mai bun sfătuitor și singurul care scoate la iveală adevăratele dorințe. Pe cât posibil, evită să intri în episoade de melancolie sau nostalgie, pentru că nu te vor ajuta la nimic.

Horoscop 15 decembrie 2020 Leu

Un prieten apropiat s-a comportat oarecum enervant și imatur în ultima perioadă, însă astăzi pare că lucrurile revin la normal. Din păcate, amândoi veți descoperi că nimic nu mai e la fel între voi doi și va trebui să luați o decizie cu privire la viitorul relației. Prietenia ar trebui să fie un lucru pozitiv pentru ambele persoane implicate, nu doar pentru cel care se plânge cel mai mult sau care profită cel mai mult.

Horoscop 15 decembrie 2020 Fecioară

Ai o energie de invidiat zilele acestea și pe tot ce pui mâna pare că se rezolvă fara prea mult efort. Cele mai înalte și cele mai dure obstacole sunt un nimic pentru tine. Reușești să îți duci la îndeplinire orice plan ți-ai propune și îi molipsești și pe ceilalți cu starea ta. Faci o treabă excelentă în a-ți echilibra viața socială cu cea profesională, iar asta se vede cu ochiul liber.

Horoscop 15 decembrie 2020 Balanță

A trecut multă vreme de când ți-ai folosit abilitățile de flirt și s-au cam …ruginit. Chiar dacă ești într-o relație stabilă momentan, flirtul ar trebui să facă parte din viața voastră. La urma urmei, nu este un mare angajament sau infidelitate. Este (sau ar trebui să fie) inofensiv. Deci, doar distrează-te astăzi și luminează ziua cuiva spunându-i cât de draguți, dulci sau amuzanți crezi că sunt. Sunt șanse să primești înapoi aceleași complimente.

Horoscop 15 decembrie 2020 Scorpion

Dacă zilele trecute ți s-au părut monotone și incredibil de lungi, atunci să te pregătești pentru o zi și mai și. Timpul pare că se târăște acum, dar în realitate tu te miști prea repede pentru aceste vremuri. Încetează să te mai grăbești, încetează să faci totul pe fugă. Răbdarea este tot ce îți trebuie ca să îți recâștigi liniștea și starea de bine. Relaxează-te și ai încredere!

Horoscop 15 decembrie 2020 Săgetător

Marţi, nativii zodiei Săgetător vor să îşi vindece rănile emoţionale. Ai impresia că doar povestindu-le celorlalţi ce te doare, lucrurile se vor rezolva. Și, în parte, ai dreptate. Stai foarte bine la capitolul comunicare, astfel că, odată cu aceste destăinuiri te eliberezi cumva de o parte din greutatea care îți încarcă sufletul. În plan financiar sau al carierei, astăzi ai face bine să nu te grăbești să semnezi vreun contract, de orice fel ar fi el.

Horoscop 15 decembrie 2020 Capricorn

Astăzi, horoscopul recomandă Capricornilor să petreacă ziua în tăcere. Este timpul să te retragi, să stai departe de agitaţie şi să priveşti din exterior ce se întâmplă în jurul tău. Meditează, fă o baie relaxantă, cu lumânări parfumate sau lenevește întins pe canapea, încercând să găsești răspunsuri la întrebările care te frământă. Ziua de marţi este o zi a introspecţiilor, în care multe dintre dileme îţi vor găsi răspuns.

Horoscop 15 decembrie 2020 Vărsător

O zi minunată, în care nativii zodiei Vărsător îşi vor găsi echilibrul. Stelele horoscopului îţi conferă armonie cu lumea și cu tine însuţi și oricine este în preajma ta va simţi asta. Datorită emoțiilor tale pozitive, îţi va fi ușor să câștigi încrederea oamenilor și, dacă este necesar, să sprijinul lor. Această zi este ideală pentru a-ţi face noi prieteni, pentru comunicare, romantism, călătorii, creativitate. Petreceți-l lângă cei care îţi sunt dragi – te așteaptă o mare de bucurie în plan sentimental.

Horoscop 15 decembrie 2020 Pești

Şi nativii zodiei Pești au o zi minunată din toate punctele de vedere. În carieră, ambițiile tale prind formă și pare că te îndrepți spre ținta propusă. Astăzi, ești mai organizat ca oricând, ai voință și încrederea în propriile forțe este la cote maxime. Astrele te vor ajuta canalizându-ți energia în direcția corectă. Există însă o atenţionare: în orice afacere nu ar trebui să se bazezi pe alte persoane, în afară de tine.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate