3.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Horoscop Neti Sandu 16 decembrie 2020, vibrația zilei pune zodiile pe jar

Neti Sandu a prezentat horoscop 16 decembrie 2020, vibrația zilei este 7 și asta pune zodiile puțin pe jar, mai exact pe gânduri. Planurile de sărbători sunt în toi și mai toți nativii se frământă și nu știu ce să facă pentru a petrece un Crăciun frumos și alături de cei dragi.

Agitația este datorată și perioadei în are care ne aflăm, finalul de an aduce multe probleme pentru unele zodii, dar Neti Sandu ne asigură că zilele viitoare horoscopul va fi ceva mai blând cu noi.

Săgetător

Toată ziua vă frământați în chestiuni financiare, banii ce vă sunt la dispoziție nu sunt suficienți, iar asta vă crează o stare proastă. Zilele viitoare vor fi mai bune, faceți astăzi, 16 decembrie calculele bine și veți vedea că vor ajunge pentru puțin din fiecare nevoie.

Capricorn

Vești bune pentru capricorni miecuri, o sumă de bani ce trebuia să fie încasată mai târziu este plătită mai devreme. Numai bine pentru sărbătorile de iarnă ce bat la ușă. Sfatul lui Neti Sandu este însă să-i chizbuiți, perioada următoare nu se arată așa grozavă din punct de vedere financiar.

Vărsător

Veți porni într-o călătorie și veți da de multe locuri speciale, poate chiar unele în care ați copilărit sau în care v-ati creat multe amintiri frumoase. Numai bine pe final de an acest drum care vă încarcă bateriile la maxim pentru 2021.

Pești

Decembrie n-a fost o lună grozavă pentru voi, dar partea bună este că din ianuarie lucrurile încep să se dezghețe. Și profesional și personal și din toate punctele de vedere. Este de insistat să vă primiți banii dați împrumut.

Berbec

16 decembrie 2020 s-ar putea să fie o zi bună de start pentru unele proiecte personale și demararea altor profesionale. Vești bune se arată pentru voi astăzi, iar Neti Sandu spune că este startul entuziasmului de care veți avea parte de multe zile bune. Inițiativele vă reușesc și treaba merge de minune.

Taur

O să rezolvați problemele atât emoționale cât și scriptice chiar până în sărbători, iar asta o să vă confere o stare de liniște interioară pe care o cautăți de ceva vreme.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate