Horoscop Neti Sandu 6 septembrie 2022. Zodiile care au o zi de succes

Neti Sandu a făcut previziunile pentru ziua de marți, 6 septembrie 2022. Vine o zi plină de provocări, mai ales pe plan sentimental. Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodie pentru azi!

FECIOARĂ
Veşti bune despre bani, că o să bateţi palma pentru un proiect care o să vă asigure baza financiară şi o să fie un efort constant – nu în salturi.

BALANŢĂ
O să vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri care nu se vor lăsa uşor convinşi să semnaţi în condiţiile voastre, dar nici voi n-o să cedaţi cu una cu două.

SCORPION
Se poate să fiţi prinşi cu multe treburi, dar să aveţi grijă şi de sănătate că sunt accente mai ascuţite în sfera sănătăţii şi e de mers la investigaţii medicale.

SĂGETĂTOR
Vă căută un angajator să vă duceţi la el, că vă plăteşte mai bine, dar nu vă grăbiţi că o să vă lămuriţi în scurt timp cu cine aveţi de-a face. Poate să fie şi bine, dar…

CAPRICORN
Poate vă daţi acceptul pentru un proiect pe termen lung care-o să vă ofere garanţii financiare şi o să dozaţi energia să v-ajungă până se încheie toată povestea.

VĂRSĂTOR
Se poate să găsiţi şi voi un suflet care să vă înţeleagă şi să puneţi piatra de temelie pentru o relaţie care promite să se deruleze frumos.

PEŞTI
Apar situaţii ofertante din punct de vedere profesional şi o să puteţi lua încă ceva de lucru şi să câştigaţi bani frumoşi. O să fie un confort financiar.

BERBEC
Vi se propune ceva deconectant, o preocupare de timp liber în care să-i antrenaţi şi pe alţii şi să fie un moment de relaxare pentru toată lumea.

TAUR
Se anunţa reuşite, schimbări bruşte de situaţie, în schimb reacţii prompte şi o să se vadă cât de puternici sunteţi şi stăpâni pe voi.

GEMENI
O să mai faceţi rost de bani din surse paralele cu serviciul, asta în măsură timpului disponibil şi o să vă permiteţi cât mai des plimbări prin ţară, în weekend-uri.

RAC
O să vă ocupaţi de casă, de familie, poate şi rudele vă cer câte ceva şi o să daţi dovadă de generozitate, o să-i ajutaţi pe cei care vă cer câte ceva.

LEU
E momentul să vă acordaţi un timp suplimentar, o atenţie specială şi să faceţi lucruri care vă fac plăcere – vă duceţi la plajă, la shoping, la concerte, la spa, daţi refresh stilului vestimentar şi al celui de viaţă.

Sursa: PRO TV