12.1 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Horoscop pe 10 ani pentru Fecioară – Urmează evenimente de vis

Ultimii ani au fost destul de dificili pentru nativii zodiei Fecioară. Au luptat din greu, uneori s-au luat la trântă cu morile de vânt. Au pierdut multe lucruri, dar se pare că, în sfârşit, iese soarele şi pe strada lor. Iată un scurt horoscop pe 10 ani pentru Fecioară.

Evenimentele şi întâmplările din ultimii 10 ani i-au făcut pe nativii acestei zodii să-şi piardă aproape de tot speranţa că li se vor întâmpla şi lor lucruri bune. Se pare însă că roata se întoarce, iar în următorii 10 ani visele lor vor deveni realitate. Vor avea parte, în continuare, de schimbări bruşte, dar vor fi capabile să găsească şi soluţii de durată. Sfatul nostru este să combine spontaneitatea cu predictibilitatea. Haideţi să vedem ce scrie în horoscop pe 10 ani pentru Fecioară.

10 ani de vis pentru nativii Fecioară
2021-2025. Surprizele încep să apară pentru Fecioare încă din noiembrie 2020. Din ianuarie 2021 şi până la finele lui 2025 îşi rezolvă problemele financiare, mai ales Fecioarele care au vârsta până în 40 de ani. Poate e vorba de nişte datorii la bănci sau de mici intervenţii pentru îmbunătăţirea stării de sănătate. De asemenea, va începe să acorde şi mai multă atenţie sănătăţii. Începe un regim alimentar cât de cât sănătos, face mai multă mişcare şi nu numai.

În 2024, Fecioarele mai tinere, îşi îndeplinesc nişte idealuri. Poate îşi cumpără o maşină sau o casă, poate îşi întâlnesc sufletul pereche.

2025 – Se pare că va fi un an plin de împliniri.

2026-2030. Vor munci mult, dar vor şi economisi, ca să-şi asigure linişte din punct de vedere financiar.În intervalul 2028-2029, multe Fecioare se vor căsători, îşi vor construi casa ori vor face un copil.

În 2030 se încheie acest ciclu astrologic şi au parte de nişte experienţe şi trăiri pe care acum, în 2020, nu le-ar înţelege deloc.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate