Horoscop pentru noiembrie și decembrie 2022. Se schimbă totul pentru acești nativi

Horoscop pentru lunile noiembrie și decembrie 2022. Finalul de an vine cu răsturnări de situații, suspans și trădări pentru unii dintre nativi, în timp ce alții se vor bucura de o aliniere a planetelor care le va aduce bunăstare. Iată care sunt previziunile astrologice pentru ultimele două luni din an!

Horoscop noiembrie și decembrie 2022
Trei zodii norocoase și trei care vor avea tot felul de piedici în ultimele două luni ale acestui an. Norocoasele sunt: Taur, Balanță, Săgetător, iar Ghinionistele sunt: Rac, Leu și Pești.

Zodia Taur – vești bune din toate punctele de vedere pentru cei născuți sub semnul astrologic al Taurului. Pe ultima sută de metri din acest an lucrurile se vor așeza pentru voi în chip minunat, în dragoste, în carieră, dar și din punct de vedere financiar.

Zodia Balanță – acești nativi vor avea parte de o surpriză extraordinară de la viață. Se anunță moșteniri importante, câștiguri la loto, sume fabuloase de bani care le vor schimba viața. Totodată pot apărea oportunități importante în carieră, ce vor veni la pachet cu remunerații pe măsură.

Zodia Săgetător – printre norocoșii finalului de an se numără și cei născuți în zodia Săgetător. Veștile sunt bune mai ales la capitolul sentimental. Cei singuri au șanse mari să fie loviți de săgeata lui Cupidon, în timp ce nativii aflați într-o relație au teren fertil să o ducă la următorul nivel.

Zodia Rac- horoscop pentru lunile noiembrie și decembrie
Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal astrele au o atenționare pe casa banilor. Acordați mai multă grijă modului în care vă gestionați banii pentru că riscați să rămâneți pe zero în prag de sărbători. În plan sentimental pot apărea tensiuni ce vor fi eliminate doar prin comunicare și diplomație.

Zodia Leu – pentru nativii zodiei Leu se anunță o perioadă cu suișuri și coborâșuri la locul de muncă. Pot apărea neplăceri în colectiv, sau discuții în contradictoriu cu superiorii. Nu intrați în conflicte care nu vă privesc în mod direct!

Zodia Pești – veștile sunt proaste la capitolul bani și finanțe. Apar tot felul de cheltuieli nejustificate care vă pot destabiliza bugetul. Evitați să dați banii pe plăceri de moment pentru că riscați să rămâneți fără economii.