28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Horoscop rune pentru luna noiembrie 2020. Trei zodii au parte de schimbări majore

Horoscop rune luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Cunoscutul numerolog anunță că ne așteaptă o lună nouă plină de surprize. Maestrul Mihai Voropchievici ne dă vești bune, pentru fiecare dintre nativi.

Luna noiembrie aduce pentru unele zodii scandaluri, pentru altele multă iubire, în timp ce doar o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru tot ce a muncit până acum.

BERBEC
O perioadă în care poate să iasă la iveală foarte multe adevăruri importante care pot veni cu marcare asupra vieții lor.

TAUR
E o lună care trebuie să se relaxeze, să își golească mentalul și să scape de fricile că rudele sau apropiații sunt suferinzi sau au o boală.
GEMENI
Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie.

RAC
Să se aștepte la o suită de schimbări majore în perioada lunii noiembrie. Dacă ați făcut rău, la aia să vă așteptați, e o lună karmică.

LEU
E sfătuit să vină cu schimbări în noiembrie. Să abordeze toate lucrurile care îl interesează total diferit față de cum a făcut-o până acum.

FECIOARĂ
Are o lună de bătălii. E pusă pe certuri, pe scandal, pe gălăgie. Nu fiți îngrijorați, totul se rezolvă și fără scandal.

BALANȚĂ
Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternică, rezistentă, trebuie să depășească niște provocări și niște încercări. Nu se culcă pe o ureche, dar e o atenționare pentru că tind să tragă la lene.

SCORPION
Are o lună de comunicare masivă. Fiți cu ochii în patru!

SĂGETĂTOR
O lună cu dragoste, cu pasiune, cu ceva fierbinte. E de 3 ori favorizat de forța divină.

CAPRICORN
E iubit! Cei care au muncit și au trudit acum primesc răsplata.

VĂRSĂTOR
Au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Trebuie să iasă în față. Arătați cine sunteți! E luna de identificare a personalității!

PEȘTI
Luna fertilității și a belșugului. Visele lor se îndeplinesc.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate