Ultimate magazine theme for WordPress.

Horoscop saptamanal: 13-19 iunie. Iată care sunt punctele slabe şi punctele forte ale fiecărei zodii

BERBEC

Săptămâna care începe este una extrem de agitată pentru nativii singuri, care devin din ce în ce mai frustraţi de faptul că nu au şi ei o relaţie. Nu este, însă, o perioadă favorabilă intrării într-o relaţie, întrucât astrele favorizează decepţiile.

Din punct de vedere al sănătății, nativii care s-au confruntat cu probleme digestive fie vor scăpa de ele, fie vor găsi, în sfârșit, un tratament care va avea rezultate încurajatoare.

La locul de muncă, vă sfătuim să vă retrageți din proiectele care vă depășesc sau din cele despre care aveți certitudinea că sunt sortite eșecului încă din start.

TAUR

În această săptămână, nativii singuri au mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche. Fiți cu ochii în patru și nu lăsați norocul să treacă pe lângă voi.

Vești bune și în sectorul carierei. Uranus și Jupiter vor face lucrurile să se miște din punct de vedere profesional. Schimbările care se anunță la locul de muncă vor fi dintre cele pozitive, însă veți avea nevoie să faceți eforturi să vă adaptați acestor schimbări. Oricum, sunt de bun augur. Porfitați de șansele care vi se oferă și nu vă speriați de provocări. În scurt timp, veți culege roadele.

GEMENI

Voi aveți tendința să vă lăsați pradă gândurilor negative. La unii, care se confruntă de mai mult timp cu această stare de pesimism, gândurile negative se vor acutiza și tind să vă acapareze. Nu va fi ușor să scăpați de ele, însă încercați de câte ori prindeți un moment de răgaz, să vă răsfățați. Citiți, ieșiți în oraș cu prieteni tonici și optimiști, mergeți la SPA, la film, faceți orice considerați necesar pentru a ieși din această stare.

Din punct de vedere profesional, este o perioadă favorabilă schimbărilor. Dacă vă gândiți de ceva vreme să vă schimbați jobul sau să vă reprofilați, este momentul potrivit să faceți niște demersuri în acest sens.

RAC

Mare atenție la sănătate! Sectorul sănătății va fi destul de sensibil în zilele următoare, astfel încât cei mai sensibili dintre voi nu vor fi ocoliți de probleme. Dintre acestea, cele mai frecvente vor fi cele hormonale și cele de piele, în special de origine alergică.

Din punct de vedere profesional, grație aspectului pozitiv format de Uranus, veți avea șanse maxime să vă vedeți visul cu ochii. Fie vă veți găsi un job la care visați de multă vreme, fie veți fi avansați pe o poziție pe care o vânați de ceva vreme, fie veți demara în sfârșit un proiect care va avea un succes răsunător. În plus, veți insufla entuziasm celor care vor lucra în echipă cu voi.

LEU

Veștile nu sunt bune pentru nativii singuri, căci contextul astral nu este deloc favorabil începerii unei relații. În cazul în care veți intra într-o relație, cu siguranță în cel mai scurt timp vor apărea plictiseala, discuțiile interminabile în contradictoriu, gelozia, lipsa încrederii. Așa că mai bine nu. Nu acum.

În schimb, vești bune în sectorul banilor. Contextul astral favorizează câștigurile din surse neașteptate. Nu vă așteptați la sume impresionante, însă mai bine mai puțin decât deloc.

Aveți grijă la sănătate! Dacă vă simțiți rău, dacă resimțiți o stare de oboseală mai accentuată decât de obicei, nu ignorați! Mergeți la medic neapărat! Ar putea fi vorba despre simptomele unei afecțiuni care s-ar putea acutiza.

FECIOARĂ

Aspectul format de Mercur în această perioadă este favorabil armoniei în cuplu. Dacă ați avut neînțelegeri sau probleme de comunicare cu partenerul în ultima vreme, este momentul să le remediați.

Din punct de vedere al sănătății, nativii născuți în prima decadă vor fi predispuși la probleme hepatice și respiratorii, mai ales cei trecuți de o anumită vârstă și cei care au un stil de viață dezordonat.

BALANȚĂ

Cei singuri au șanse mari să-și întâlnească sufletul-pereche, însă… cel mai probabil cuplul lor va avea de trecut o probă de foc. Dacă o vor trece, relația lor se va consolida și va dura mult timp de-acum încolo. Dacă nu o vor trece, cu siguranță nu va fi o relație de durată.

Din punct de vedere profesional, aspectul format de Venus va consolida puterea voastră de convingere. Astfel, ideile și propunerile pe care le veți înainta în această perioadă vpr avea sorți de izbândă și vor fi acceptate rapid.

SCORPION

Iată și singura zodie care va avea o săptămână fabuloasă pe toate planurile! În dragoste, Venus vă promite o perioadă armonioasă, presărată cu multe momente tandre, o perioadă în care comunicarea cu partenerul va fi foarte bună. Nativii singuri au șanse să-și întâlnească sufletul-pereche, alături de care își va face planuri pe termen lung.

Uranus vă oferă sprijinul lui în sectorul financiar. Aveți parte de câștiguri semnificative, iar dacă v-ați gândit să vă deschideți o afacere, e momentul să porniți demersurile.

Din punct de vedere al sănătății, beneficiați de sprijinul lui Puton. Rezistența fizică va fi ridicată și veți fi într-o dispoziție de zile mari. Unii nativi vor fi, totuși, predispuși la inflamații, mai ales la nivelul ochilor și al gingiilor. Din fericire, nimic grav.

La locul de muncă sunteți extrem de creativi, iar ideile voastre geniale vor fi apreciate, susținute și vor prinde contur.

Continuarea pe avantaje.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies