Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele săptămâna viitoare

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru săptămâna 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – BERBEC
O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la un proiect, care v-ar aduce beneficii, și o să vă implicați cu totul, că e interesul vostru sa vină câștigurile.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – TAUR
O să vă descurcați cu banii pe care vreți să-i recuperati, că o să faceți toate formalitățile necesare ca să nu ramâneți în pagubă.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – GEMENI
Întrevedere în scop de afaceri. O să dați drumul unui proiect, dacă o să vă înțelegeți în toate privințele că, altfel, nici nu vă apucați de treabă.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – RAC
Se pot rezolva și acele probleme complicate. Poate au apărut neplăceri legate de sănătatea voastră sau a celor din familie.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – LEU
E de lucru non-stop. Mai apar piedici și încurcături, dar o să vă dați peste cap să rezolvați toate problemele, că vreți să începeți proiecte noi, cât de curând.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – FECIOARĂ
Se poate să negociați un contract care v-ar aduce bani și o experiența care va conta la palmaresul vostru, că se poate să primiți niște gradații în plus.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – BALANȚĂ
Voi stați bine la capitolul acte, studii, relația cu rudele apropiate și cu drumurile. O să tot aveți de mers pe ici, pe colo și o să fie cam obositor.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – SCORPION
E posibil să luați mai mulți bani pentru ce ați muncit în ultima vreme. E un cumul de sume, că sunt și bani din colaborari.

Citește continuarea horoscopului pe stirileprotv.ro