Horoscop saptamanal 17 – 23 iunie 2019. Schimbari radicale pentru 3 zodii

Horoscopul saptamanal din 17 – 23 iunie 2019 anunta vremea marilor schimbari pentru zodii. Nimic nu va mai fi ca acum ca in prezent – Capricorni, Sagetatorii si Pestii sunt zodiile vizate ale saptamanii.  

Esti foarte solicitat in plan profesional, de catre sefi si persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilitati profesionale de anvergura pe termen lung. Gandeste-te bine inainte de a accepta sarcini noi, oricat ar fi de tentante. Exista riscul sa te suprasoliciti si sa nu le poti duce la bun sfarsit. Esti sustinut in aceasta saptamana de multa lume, de prieteni, de oameni care abia te cunosc, dar asupra carora exerciti un farmec de necontestat. Ai incredere in tine si in faptul ca Universul iti ofera tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment si distractie. In a doua parte a saptamanii, este bine sa te odihnesti ceva mai mult.  

Horoscop saptamanal 17 – 23 iunie 2019 Taur
Esti animat de ganduri nobile la inceputul saptamanii, astfel ca dorinta de rafinare sufleteasca, de a dialoga cu oameni eruditi este la cote inalte si usor de satisfacut. Citeste, studiaza, invata, schimba idei si informatii cu cei dragi, vizioneaza spectacole de teatru, filme si lasa-te purtat de emotii. Pe de alta parte sunt sanse sa calatoresti sau macar sa planifici o calatorie pe diverse teme. Relatiile de munca sunt foarte active, mai ales cele cu sefii si cu alte oficialitati din institutii conexe locului tau de munca. Anturajul prietenilor iti este de bun augur, bine fiind sa petreci ceva mai multa vreme cu acesta.

Horoscop saptamanal 17 – 23 iunie 2019 Gemeni
In primele zile ale saptamanii este rost de a plati datorii, facturi, servicii si de a relationa cu institutii financiare. Evita planurile de investitii si cheltuielile nefondate! Vor interveni planuri de calatorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit sa pleci rapid in locatii indepartate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema calatoriilor din varii motive este principala in aceste zile si ar trebui sa-i acorzi atentie deosebita. Chiar si o informatie aparent banala acum, va deschide caile unei calatorii minunate in viitorul apropiat. La serviciu esti solicitat de sefi si colegi, fiind nevoit sa rezolvi sarcini diverse in regim de urgenta.

Horoscop saptamanal 17 – 23 iunie 2019 Rac
Este multa forfota in relatiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri iti vor oferi informatii pretioase vizavi de felul in care se pot imbunatati aceste teme. Totul este sa accepti si opiniile sau doleantele celorlalti. Financiar se contureaza cheltuieli pe facturi, taxe sau servicii, dar pot intra in discutie si mostenirile, creditele sau partajele. Se recomanda prudenta la documentele care atesta plati sau apartenenta unor bunuri patrimoniale. A doua parte a saptamanii este favorabila activitatilor culturale, studiilor si calatoriilor. Macar planuri poti trasa in acest sens.

Horoscop saptamanal 17 – 23 iunie 2019 Leu
Saptamana debuteaza cu multe sarcini de lucru la locul de munca.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !