All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Horoscop saptamanal: 8-14 iulie. Gemenii vor avea probleme la locul de muncă, Taurii au probleme în dragoste

Horoscop Mariana Cojocaru. Saptamana 8 – 14 iulie aduce pasiuni, dar atenţie mare la eclipsa de pe 13. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop Mariana Cojocaru Berbec. Veţi fi influenţaţi dragi Berbeci de aspectul major al săptămânii viitoare. Cum? Cum nici cu gândul nu gândiţi! Dincolo de faptul că patronul astral al perioadei este dat de mişcarea retrogradă a Patronului vostru Zodiacal Marte, e bine să ştiţi că face aspect de cuadratură cu Eclipsa de Soare din 13 Iulie (Sursă-NASA). Ştiţi cum se traduce această cuadratură? Simplu: risc de dispute în familie.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur. La voi Eclipsa de Soare din Zodia Racului face aspect de sextil cu soarele vostru natal. Venus va fi în rezonanţă cu Dharma din Leu(patroana voastră astrală) pe horoscopul vostru general(nu personal), iar ecuaţia de destin a săptămânii viitoare vă anunţă un succes notabil în plan profesional şi social. În iubire sunt mari probleme, căci Eclipsa de Soare din 13 iulie anunţă cutremure existenţiale.

Horoscop Mariana Cojocaru Gemeni. Posibile duşmănii şi tensiuni la locul de muncă poate genera Eclipsa de Soare din 13 iulie şi va fi vizibil acest fapt chiar de luni, prima zi a săptămânii. De ce? Pentru că ziua de luni este guvernată de Lună; de aici vine şi denumirea zilei. Sănătatea poate fi afectată de acest aspect major al zilei de 13, pentru cei care cred că 13 nu este o zi favorabilă. Eu cred altceva de semnificaţia numarului unic 13.

Horoscop Mariana Cojocaru Rac. Eclipsa de Soare de care vorbeam de la sfârşitul anului trecut şi începutul acestui an este unul din cele mai importante  aspecte ale Anului 2018. Tranşează situaţii care sunt în coadă de peşte. Ştiţi că sunt 13 Zodii în loc de 12? În fiecare vară când presa nu are alte subiecte, lansează din nou această prostie de temă. Fac acest lucru pentru că într-o zi cu semnificaţie majoră tranşez acest subiect-rup pisica.

Mai multe pe Kfetele.ro.

loading...