12.7 C
București
joi, 13 mai 2021

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii 1 – 7 noiembrie 2020. Se anunță o săptămână plină de peripeții, în care Kiron Retrograd face ravagii, iar Mercur Retrograd în Balanță vine cu divorțuri, rupturi și certuri imposibil de reparat.

Se anunță opoziții grele și greu de descifrat, iată care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână liniștită și cine va fi lovit de karmă.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC
Berbec – O săptămână plină de peripeții. Asta vă spun ca să vă descrețesc frunțile și să zâmbiți. Va fi opoziție Marte Retrograd și Kiron Retrograd cu Mercur Retrograd din Balanță. În realitate, chiar este un aspect foarte dur, care vă poate afecta greu cariera, viața sentimental(dragostea), familia, sănătatea, orientarea existențială și de viitor sau business. Salvarea se poate vedea pe karma complexă a fiecărui individ…

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]
Taur- Dacă la Berbec spuneam de duritatea opoziției cu planetele din Balanță, la voi trebuie să vă spun că veți fi tulburi și în ceață și nu veți ști încotro să o luați. Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd din constelația voastră fac opoziție cu Soarele progresat. Sfaturile trebuiesc date individual, in functie de axa karmica a fiecarui taur in parte!

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru, astroloaga kfetele.ro[Sursa foto: Captură KANAL D]
Gemeni- Mercur va fi retrograd în Balanță la debut de săptâmănă și până la sfârșit își va relua mersul direct, dar tot va face opoziții grele și greu de descifrat, pentru unii curioși ca voi, cu cele două planete retrograde din Berbec. Impactul karmic va fi dur pentru dragoste(compatibilități/incompatibilități), familie și sănătate și pe carieră, viitor, business, etc. Fiecare are o misiune karmică de indeplinit!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC
Rac – La debut de săptămână Luna Albă va fi în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus Retrograd în Taur. Cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd din Balanță, Kiron Retrograd și Marte Retrograd(Berbec) anunță cumpene. La acestă intersecție de destin nu veți ști în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, sănătate, etc) și puteți regreta pentru decizii luate în trecut(aspecte karmice) de unii singuri.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate