12.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Horoscop Săptămânal Mariana Cojocaru 25- 31 octombrie: Mercur Retrograd în Scorpion afectează toate zodiile pe plan sentimental. Se anunță certuri și divorțuri!

Previziunile astrale relevate de Mariana Cojocaru în cadrul horoscopului săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie anunță prăpăd în plan amoros pentru nativii mai multor zodii.

Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, horoscopul săptămânal al perioadei 25-31 octombrie nu aduce vești bune pentru toate zodiile. Predicțiile astrale sunt centrate în jurul aspectelor astrologice majore care vor avea loc săptămâna viitoare și, după cum bine știți deja, este vorba despre mișcarea retrogradă a planetei Mercur. La debut de săptămână vom avea parte și de o conjuncție formată dintre Soare și Mercur Retrograd, iar poziția lui Lilith și Uranus relevă probleme pe zona de carieră.

Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec
Va fi o conjuncție care vă poate da fiori: Soarele va fi conjunct cu Mercur Retrograd în Scorpion. Deși Mercur este considerat mai blând, chiar și în mișcare retrogradă(mai blând ca Marte Retrograd din constelația voastră), simpla rezonare cu Soarele din Scorpion scoate la lumină incisivitatea și veninul providențial al Scorpionului. Doar karma personală vă ajută să vă înțelegeți, să acționați corect.

Horoscop Taur
Între ciocan și nicovală vă pune Universul destinul și vă poate zdrobi dacă nu înțelegeți semnificația lui Lilith în dragoste, a lui Uranus Retrograd pe carieră și/sau business. Cum ambele vor face opoziție cu Mercur Retrograd conjunct cu Soarele, nu vreau să vă fac previziuni, doar pentru a vă îmbăta cu apă limpede de izvor. Mulți spun că aspectele trec, dar să știți că rănile rămân(pe sănătate-karmă).

Horoscopul săptămânii pentru Gemeni
Dezechilibre greu de evitat, căci Axa Karmică va face cvintil cu Mercur Retrograd(patronul vostru) ce se va afla în conjuncție cu Soarele din Scorpion. Debarcări pe destin ce țin de dragoste, carieră/business, justiție, karmă încărcată, care se vrea eliberată. Nu voi vă faceți planuri pentru această viață și nici măcar eu. Astrologia de nivel înalt vă ajută să vă corectați(înțelege) traiectoria de destin…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate