28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală

Iată ce anunță astrele pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii.

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Kiron Retrograd face opoziție cu Venus, ceea ce face ca să apară probleme uriașe în familie, dar și în dragoste. Trei zodii riscă despărțirea, după zeci de ani de relație. De asemenea, urmează o săptămână plină de neînțelegeri și la locul de muncă.

Iată care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână liniștită, potrivit astrologului.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC
Berbec – Săptămâna viitoare vine cu o veste mare. Marte își va relua mersul direct în constelația voastră. Dar cum face opoziție cu Venus, dragostea și compatibilitățile rămân afectate. Și Kiron Retrograd face opoziție cu Venus, semn că problemele în familie, dar și cele de iubire au impact puternic asupra sănătății. Cariera vă poate fi influențată de aceste aspecte, deci aveți nevoie de colac salvator.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR
Taur- Vă spuneam că atunci când va intra Lilith în Taur va face ravagii și va scoate la lumină secrete care vă vor șoca. Multe cupluri riscă separarea, întrucât pentru voi urmează o perioadă plină de stres și de neînțelegeri.

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]
Gemeni- Mercur va reintra în această săptămânâ în Scorpion, semn că se agită spiritele în toate sectoarele existențiale(dragoste, business, familie, sănătate, carieră, etc). De ce? Pentru că va face opoziție cu planetele din Taur. Cum Axa Karmică este în constelația voastră, cauza problemelor voastre este profundă și de natură karmică, cu influență personală…

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC
Rac- Lipsiți de vitalitate și de orizont, căci Soarele natal face opoziție cu cele trei planete din Capricorn(Saturn, Pluton, Jupiter). Și cuadraturi cu Marte, Kiron Retrograd(Berbec) în opoziție cu Venus(Balanță). Cum Kiron este retrograd sunt marcate familia și sănătatea. Business-ul și cariera sunt la răscruce de vânturi și cum e toamnă, vântul se transform în tornade și furtuni amoroase rapid, neașteptat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate