24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020. Bani, carieră, amor. Previziuni pentru fiecare zodie

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Berbec. Riscul unor evaluări greșite sau al unor păcăleli îi poate împinge, din dorința necenzurată de câștig cu orice preț, la evaluări superficiale sau neatente la detalii. Axa celor două case ale banilor va sta întreaga săptămână sub un auspiciu mai puțin fericit, care va atinge apogeul în preajma zilei de 27 noiembrie.

Horoscop săptămânal Taur – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Taur. Taurii vor trebui să fie atenți la detalii, la comportament, la afirmații, la stilul de abordare a unei probleme pentru a intui laturile șubrede și adevăratele intenții ale acelora, ascunse fie sub masca amabilității, fie în aparența unei intransigențe sigure de sine, cu scopul de a-l intimida.

Horoscop săptămânal Gemeni – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Gemeni. Răstimp favorabil, până pe 21 decembrie, pentru abordări corecte, repararea unor erori sau pentru aplanarea unor conflicte, dar nu prin cedări sau “îngenuncheri”, ci prin recunoașterea de către ambele părți a unor argumente, principii și soluții corecte, adecvate temei care-i reunește la masa dialogului.

Horoscop săptămânal Rac – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Rac. În ciuda definiției planetei Venus ca protector și Mic Benefic nu vor fi excluse clipele de gelozie, remușcările, dorința de revanșă ca semne clare ale pierderii măsurii și a echilibrului interior pe fondul unui adevăr incomplet cunoscut, dar presimțit, intuit.

Horoscop săptămânal Leu – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Leu. În seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și va tranzita sectorul relațiilor afective și al plăcerilor vieții curente, de fiecare zi, instaurând o stare de optimism în propriile lor puteri, de cultivare a unor secvențe de viață care să le aducă mulțumire și împlinire.

Horoscop săptămânal Fecioară – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Fecioară. Concursuri și examene amânate, anulate sau reconfigurate în contextul impus de actualele restricții care îi vor pune pe nativi în situația de a renunța să le mai susțină. Efort de a se alinia normelor de dată recentă de funcționare a relațiilor personale sau instituționale.

Horoscop săptămânal Balanță – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Balanță. Unele Balanțe pot să aibă succes în susținerea unui interes, a unui proiect sau a unui punct de vedere în ședințe, întruniri și dezbateri, chiar dacă acestea se vor desfășura în diferite forme de comunicare la distanță.

Horoscop săptămânal Scorpion – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Scorpion. Scorpionii vor extrage un avantaj de pe urma tranzitului Micului Benefic prin acest semn zodiacal; ei se vor bucura de protecție discretă în cazul unui accident sau poate nici nu vor realiza pericolul care i-a amenințat la un moment dat.

Horoscop săptămânal Săgetător – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Săgetător. Din punctul de vedere al sănătății, posibile tulburări interioare sau stări organice și senzații provocate de suprasolicitarea sistemului neuro-vegetativ de către mecanismele afective răscolite de emoții și evenimente.

Horoscop săptămânal Capricorn – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Capricorn. În cazul relațiilor sentimentale, renunțările nu vor fi la fel de simple și de puțin costisitoare sufletește, mai ales că, în acest caz, realitatea nu va fi la fel de evidentă și adevărul nu va fi dibuit la fel de ușor.

Horoscop săptămânal Vărsător – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia vărsător. Eveniment public sau context social care îi poate pune pe nativi în prim-planul unei împrejurări favorabile lor, grație intervenției bine-venite a unui cunoscut sau a unui străin care îi prețuiește și care astfel le permite să se afirme.

Horoscop săptămânal Pești – 21 – 27 noiembrie 2020
Zodia Pești. Între 21 și 22 noiembrie dimineața, agitație interioară, stare de neliniște mai justificată de evenimentele cotidiene sau de contextul în care trăiește nativul. Spirit incandescent și mai puțin tolerant la sfaturi și îndemnuri spre rezonabilitate și măsură.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate