All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

HOROSCOP WEEKEND 12-13 MAI: Un sfârşit de săptămână plin de încercări şi provocări. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 12-13 Mai 2018 Berbec
-nativul din zodia Taur va începe acest weekend printr-o mică vizită la o rudă, un apropiat. Deși nu va fi în centrul atenției așa cum îşi dorește, va fi bucuros că este înconjurat de apropiați.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Taur
-sfârșitul săptămânii vine însoțit de încercări pentru Taur. Va fi gânditor, dar nu va rata momentele petrecute alături de cei dragi. A doua parte a weekendului poate fi decisivă în ceea ce privește o problemă financiară.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Gemeni
-poți începe acest weekend printr-o mică pauză de la ceea ce se întâmplă în cadrul locului de muncă și te poți focaliza asupra stării de sănătate sau, de ce nu, poți relua o pasiune mai veche.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Rac
-deși nativul Rac nu crede, o discuție purtată cu un apropiat are efecte miraculoase. Întâmplările din ultima perioadă nu merită să nu fie povestite, astfel că nativul va iniția o discuție în acest sens cu un prieten.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Leu
-nativul Leu încearcă să fie mai atent la ocaziile ivite, însă teama de eșec poate fi mai mare. Sfârșitul weekendului aduce cu sine o ofertă de nerefuzat, însă nativul preferă să se gândească de două ori înainte.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Fecioară
-deși au mai existat încercări, nativul din zodia Fecioară este decis în a schimba ceva. În acest weekend nativul îşi dorește să fie departe de stresul cotidian, iar pentru asta va ști să profite de orice moment.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Balanță
-chiar dacă starea de sănătate nu îți permite să fi energic așa cum i-ai obișnuit pe cei din jur, vei da o mână de ajutor în treburile casnice. Duminică vei invita acasă un apropiat sau chiar grupul de prieteni, poate vă relaxați vizionând film bun.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Scorpion
-un weekend alături de partenerul de viață este tot ce îşi poate dori nativul Scorpion, căci săptămâna a fost una plină cu încercări, iar timpul alături de sufletul-pereche a fost limitat.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Săgetător
-ar trebui să fii mai chibzuit în ceea ce privește cheltuiala, căci în acest weekend se vor ivi ocazii pentru a achiziționa lucruri de care ai nevoie. În a doua parte a weekendului nativul este surprins plăcut de un membru al familiei.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Capricorn
-în prima parte a weekendului pot apărea situații neprevăzute și se recomandă să te înarmezi cu multă răbdare. Un act care necesită o aprobare sau o semnătură te va pune pe drum.

Horoscop 12-13 Mai 2018 Vărsător
-în ciuda orgoliului, acest weekend îți va aduce ocazii de a face pace cu un apropiat cu care ai avut un conflict. Sentimentul că ai puterea să ierți te poate face să te simți superior…

Horoscop 12-13 Mai 2018 Pești
-profită de acest weekend, de aceste doua zile in care timpul îți aparține, și ocupă-te de lucrurile de care nu ai timp pe parcursul săptămânii. O veste așteptată de nativ va schimba ușor planul pentru săptămâna care urmează.

Sursa: romaniatv.net

loading...