Horoscop weekend 15-17 februarie. Fecioarele isi analizeaza relatia actuala

Horoscop weekend 15-17 februarie. Astrele prevad un weekend plin de surprize pentru majoritatea zodiilor. Zodia fecioara isi va analiza actuala relatie si viata pentru a se conecta mai mult cu partenerul de viata. Citeste horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Berbec
Eliberarea pe care o cauti este la indemana si va veni curand o data cu Superluna plina in Fecioara, experta pe asa ceva. Dupa ce vei scapa de ce vrei sa scapi, poate te vei simti cam ciudat sa avansezi, dar macar vei fi eliberat de trecut si vei fi inchis o pagina. Stai in weekendul acesta in tihna si cat mai mult in atmosfera de acasa pentru a simti profund ce ai de dat la o parte din viata ta.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Taur
Cum sa ai incredere ca oamenii te pot iubi total cand tu insuti nu ai reusit sa te accepti si imbratisezi in toate aspectele tale ? Vestea buna este ca devii din ce in ce mai bun sa iti asumi toate excentricitatile si ciudateniile acelea dulci care te fac sa fii tu. In curand, si prieteniile vor fi mai usoare pentru ca vei sti cum sa fii autentic si nu ca si cum trebuie sa joci un rol ca sa fii acceptat. Ia incearca.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Gemeni
Ti-ai asumat multe sanse, te-ai implicat in multe oportunitati si chiar te-ai expus in toate. Uneori acest stil functioneaza pentru tine o vreme, alteori te lasa vulnerabil si expus. Vestea buna este ca ai invatat ca nu exista nimic din fata caruia tu sa o iei la fuga. Cand e cazul, tu iti lingi ranile si continui sa mergi mai departe.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Rac
Nu ai cum controla mereu ce se intampla in jurul tau, dar poti fi sigur ca ai toate abilitatile si cunostintele necesara sa raspunzi si reactionezi intr-o maniera pozitiva. Acum este un timp excelent sa te conectezi cu un mentor sau persoana de suflet care sa iti puna lumina pe zonele pe care tu nu le vezi la tine. Te poate pregati pentru ce va urma.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Leu
Pregateste-te sa fii vazut ca cineva care este un campion al schimbarilor si care provoaca rutinele. Vor fi cateva lucruri pe care le ai de invatat cu privire la a provoca mediul pentru a te duce la urmatorul nivel, dar esti total pregatit. E vremea sa te scuturi de ce nu iti mai serveste. Identifica mai clar de ce anume.

Horoscop weekend 15-17 februarie. Zodia Fecioara
Fecioara este destul de capabila sa aiba grija de ea decat sa astepte ca un partener sa ii implineasca toate nevoile. De acum incolo, mai ales ca Luna plina este in zodia ta Marti, ai misiunea sa decizi daca poti duce actuala relatie mai departe asa cum esti tu si viata ta, iar daca da, care iti este contributia noua pentru a fi mai conectati si mai profunzi unul cu celalalt.

 » Sursa: bzi.ro