Horoscop zilnic duminică, 13 octombrie 2019. Taurii au parte de o zi aglomerată

2.571

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de duminică, 13 octombrie 2019, Taurii au parte de foarte multe sarcini de dus la bun sfârșit, chiar dacă este o zi de odihnă. Acești nativi vor fi puși la muncă serioasă mai ales în prima parte a zilei.

Horoscop 13 octombrie 2019 pentru Berbec
Berbecii fac pact cu Diavolul pentru a trece puntea și este, probabil una din cele mai bune decizii pe care le pot lua în acest moment. Au parte de surprize plăcute în ultima zi a săptămânii.

Taur
Taurii au parte de o zi în care vor fi puși pe treabă. Sunt extrem de rezistenți de fel, iar cele mai mari hopuri pe care le vor avea de trecut vor apărea dimineața.

Gemeni
Gemenii sun extrem de hotărâți să facă anumite schimbări în locuința lor, să facă ordine atât în casă cât și în sufletul lor.

Rac
Racii primesc vești frumoase din punct de vedere profesional. Au parte de o oportunitate de care este bine să profite și e indicat să se pregătească temeinic deoarece au nevoie de răbdare de fier.

Horoscop 13 octombrie pentru Leu
Leii trăiesc un conflict interior de zile mari. Sunt extrem de morocănoși și se supără din orice motiv. Nu e tocmai cea mai spectaculoasă zi din viața lor.

Fecioară
Fecioarele au parte de o duminică extrem de interesantă din punct de vedere sentimental. Se vor simți iubite, protejate și respectate la justa lor valoare.

Balanță
Balanțele trec printr-o serie de momente destul de complicate din punct de vedere emoțional în cea de-a doua parte a zilei.

Scorpion
Scorpionii spun una și fac alta. Acești nativi îi vor deranja cu atitudinea asta pe ceilalți, așa că trebuie să se pregătească pentru a primi reproșuri.

Horoscop 13 octombrie pentru Săgetător
Săgetătorii se numără printre persoanele dispuse să facă mereu sacrificii pentru binele celor din jur, dar de data asta schimbă placa.

Capricorn
Capricornii au în față o zi plină de aventuri. Nu vor avea timp să lenevească, deși e o zi de duminică.

Vărsător
Vărsătorii trec prin etape ceva mai complicate din punct de vedere sentimental. Au nevoie de ajutor, de un sfat bun, de un imbold pentru a recăpăta forța și energia pozitivă pe care o au.

Pești
Peștii intră în tot felul de polemici uitând că și ei au greșit de multe ori exact în situații pe care acum le atacă.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise