Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019. Pesti, sansa banilor e de partea voastra!

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vesti noi despre nativii Zodiacului. Banii sunt de partea Pestilor, Varsatorii se afla la momentul adevarului, Racii obtin avzi favorabil doleantelor materiale pe care le au. Afla pe a1.ro horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Berbec

Berbecii sunt manati de avant si de ambitie in abordarea unor dorinte, planuri, scopuri sau idealuri de progres si afirmare in plan profesional sau social. Atentie insa la responsabilitatile parintesti sau la satisfacerea unor placeri care ii pot face pe nativi sa cheltuiasca mult peste puterile lor financiare, de unde si nevoia de a recurge la artificii sau la imprumuturi si artificii in vederea obtinerii sumelor necesare. De asemenea, Berbecii pot inceapa sa faca investitii pe termen lung, cu sprijinul partenerului de viata.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Taur

Taurii n-au scapat de predispozitia pe care o au pentru scandal. Vor sa transeze odata pentru totdeauna o situatie care le-a provocat amar si incurcatura in ce priveste relatiile profesionale. Horoscopul zileu de 12 iulie le recomanda sa nu se lase manati de orgoliu, deoarece pot rupe rupe relatii vechi si pot fi pusi intr-o lumina nefavorabila. Cuadratura Uranus- Marte le va aduce surprize de proportii si rasturnari de situatie la care nu se asteptau. Succesul in negocieri, dr si an plan sentimental se lasa asteptat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Gemeni

Gemenii au ocazia acum mai mult ca niciodata sa-si rezolve problemele financiare acumulate in ultima perioada. S-ar putea sa vi se propuna asocierea intr-o afacere. Puteti sa va consolidati relatiile si sa legati noi prietenii. De asemenea, se contureaza ipostaze oficiale sau implicatii juridice de genul: anchete, depozitii, procese, litigii cu institutiile statului. Incercati sa nu-i priviti pe ceilalti de ”sus” pentru a nu crea o imagine gresita in ochii celorlalti.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Rac

Racii vor putea sa abordeze o chestiune salariala, de legalitate, de relatie contractuala. Chiar daca au mare dreptate in tot ceea ce solicita, rezolvarea nu va veni prea curand. Astfel ca, negocierile, banii vor veni abia dupa 23 iulie sau dupa data de 15 august. Pe de alta parte, in relatia amoroasa totul merge struna. Sunteti in forma maxima si incepeti noi activitati in camin. Partenerul de viata va sprijina in toate demersurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Leu

Horoscopul zilei de 12 iulie le aduce in atentie nativilor din zodia Leu cuadratura Uranus/ Marte, care, pe directia Taur/Leu, s-a produs ultima data in august 1940. Leii sunt pusi pe excursii si relaxare, dupa o perioada extrem de solicitanta. Sorele apare pe strada Leilor, astfel ca urmeaza o perioada incarcata cu evenimente placute si de succes.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Fecioara

Fecioarele sunt preocupate de chestiuni ce tin de regimul juridic al unui bun patrimonial, care poate angaja participarea la decizie a unei rude,

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !