Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2019. Neptun retrogradeaza in zodia Pesti

Horoscopul zilei de 20 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Pesti vor avea parte de retrogradarea planetei Neptun intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Berbec se pot confrunta in toata aceasta perioada de retrogradare cu situatii neprevazute si neasteptate, posibil karmice, de natura sa le puna la incercare niste credinte personale si principii de viata. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii atentioneaza ca ratiunea le poate deveni tulbure si confuza si nu este indicat sa ia decizii majore.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Taur pot traversa o perioada tulbure din punct de vedere al relatiilor de prietenie, dar si de iubire. Nativii se pot intalni cu persoane din trecut care sa le rascoleasca viata, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase si nu este exclus ca niste secrete sa iasa la suprafata. Posibil sa afle ca au fost mintiti sau inselati de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii atentioneaza ca pot fi foarte dezamagiti de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni vor avea sansa ca in aceasta perioada sa-si reevalueze niste aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspiratiile si dorintele lor vizavi de cariera si pot fi tentati sa amane niste planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere sa nu se entuziasmeze peste masura. Existpa riscul sa aiba o parere prea buna edspre ei insisi, despre imaginea si statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Rac pot avea ocazia ca in toata aceasta perioada sa faca niste reevaluari serioase ale principiilor, credintelor si valorilor morale. Posibil ca nativii sa fie impactati la nivel psihic de o calatorie sau de informatiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii atentioneaza ca pot primi vesti confuze, ambigue din strainatate sau de la o persoana aflata la distanta.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Leu pot avea parte in toata aceasta perioada de experiente intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natura sa le creeze confuzii emotionale si sentimentale. Posibile discutii legate de mosteniri, de viata de dincolo, de zona oculta, misterioasa sa prinda acum radacini in mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii atentioneaza ca pot avea parte de un conflict cu persoana iubita legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara vor traversa o perioada in care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !