Horoscop zilnic: vineri, 22 februarie 2019. O zodie primește o lecție de viață!

Conform horoscopului zilnic, vineri, 22 februarie 2019, astrologii anunță o dragoste pierdută, o lecție dureroasă în urma căreia zodia în cauză va rămâne cu regrete. Cu toate acestea, altă soluție nu există decât să învățăm pe pielea noastră.

E trist să realizezi să ai pierdut omul potrivit la momentul potrivit, însă lecția trebuie învățată mai devreme sau mai târziu. Cei care vor avea o zi bună sunt nativii zodiei Berbec. Aceștia vor primi, fie că este vorba despre o nouă persoană care îi va face fericiți, fie că vor avea parte de o surpriză la locul de muncă, totul merge ca uns!

Horoscop zilnic: luni, 22 februarie 2019
Printre cei care au o zi bună sunt și nativii zodiei Taur, care vor deborda de energie pozitivă, cel puțin în a doua parte a zilei. De altfel, ei sunt și cei vizați de astre într-ale iubirii, căci ei s-ar putea să lege o frumoasă poveste de iubite care să le facă viața mult mai frumoasă sau, mai mult, să le dea sens vieții.

Berbec
Vineri, 22 februarie 2019, astrele prevăd lucruri deosebite pentru Berbeci. Fie este vorba despre o surpriză la locul de muncă sau o nouă persoană care le umple sufletul de bucurie.

Taur
Nativii zodiei Taur sunt foarte energici, pozitivi și entuziasmați de tot ce se întâmplă azi cu viața lor. Aceștia s-ar putea să lege o poveste frumoasă de iubire ce le va da sens vieții.

Gemeni
Nativii zodiei Gemeni și-au pus toată concentrarea pe o persoană pe care au scăpat-o ca printre urechile acului.

Rac
Ceva îi face pe Raci să privească în trecut, ocazie cu care își amintesc și de regretele lor. Au evitat să acționeze la un moment dat, iar acum pare să fie prea târziu. Lecția pe care o primesc este că dragostea nu așteaptă condiții ideale.

Leu
Nativii zodiei Leu sunt sfătuiți astăzi, 22 februarie, să se gândească de două ori înainte de a face schimbări radicale.

Fecioară
Recomandările pentru nativii zodiei Fecioară pentru ziua de luni se rezumă la a evita să apeleze la ajutorul familiei ori al prietenilor.

Balanță
Vine un val de vești care vă aruncă într-o bulă de disconfort. Fie este vorba despre serviciu, viitorul familiei sau al rudelor, ceva pare de-a dreptul îngrijorător.

Scorpion
Nu pare o zi ieșită din comun, dar nativii zodiei trebuie să fie cu ochii în patru în privința relației cu colegii de muncă sau cu familia. Nu vă manifestați exagerat, căci puteți provoca complicații nedorite.

Săgetător
Vă bucurați de apreciere și de stabilitate, atât în segmentul profesionat, cât și în familie. E recomandat să profitați de momentul favorabil.

Capricorn
Dați frâu imaginației și faceți-vă planuri pe care să le și duceți la capăt, pentru ca bucuria să fie și mai mare. Este o zi bună pentru a elimina conflictele din jur, căci sunteți foarte pașnic.

Vărsător
Vă așteptați la o mână de ajutor pentru a obține ceea ce vă doriți. Astăzi este bine să evitați activitțile care implică eforturi fizice.

Pești
Se anunță experiențe neplăcute în plan sentimental, dar e doar un moment prin care treceți. Totul se va rezolva rapid.


APRECIAZA ARTICOLUL !