Horoscopul de astazi! 3 luni sunt favoritii astrelor

Nicoleta Svarlefus a realizat horoscop zilnic pentru ziua de 13 iunie 2019. Iata-l mai jos pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic 13 iunie – Berbec
Sunt momente potrivite pentru a-ti achita taxele, impozitele si orice alte datoriile. Relatiile cu institutiile financiare sunt bune si poti primi raspunsuri benefice si ajutoare deosebite in afaceri sau credite. Se pot rezolva sau macar se pot lamuri cheltuieli referitoare la casa si familie. De asemenea, vor intra in discutie mostenirile sau afacerile de familie.

Horoscop zilnic 13 iunie – Taur
Tema zilei este reprezentata de relatiile parteneriale. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, intelegeri facute undeva, candva. Este momentul producerii unor schimbari, atat in ceea ce priveste mentalitatea ta, cat si atitudinea fata de parteneri.

Horoscop zilnic 13 iunie – Gemeni
Sunt momente potrivite pentru treburile de rutina personale sau profesionale. Este posibil sa intampini ceva neplaceri din partea colegilor, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Galceava poate porni de la banii castigati la serviciu sau de la elanul cu care iti indeplinesi sarcinile de lucru. Odihneste-te mai mult!

Horoscop zilnic 13 iunie – Rac
Esti vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea tempereaza-ti cheful de distractii. Sunt momente bune pentru a discuta cu pesoanele dragi si pentru a desfasura activitati specifice unui hobby drag sufletului tau. Esti foarte combativ si pus pe fapte mari, aspecte ce ii pot necaji pe ceilalti, daca te implici prea mult in treburile lor.

Horoscop zilnic 13 iunie – Leu
Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Tensiunea domenste in fundalul domestic, bine fiind sa acorzi atentie tuturor detaliilor din acest segment. Exista dusmanii ascunse din partea unor neamuri.

Horoscop zilnic 13 iunie – Fecioara
Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie sa te implici in treburile unor prieteni, chiar daca gandurile tale zboara in alta parte. Forfota din preajma ta duce la oboseala si risipirea energiilor vitale in detalii care nu te privesc. Selecteaza prioritatile si lasa-i pe ceilalti in pace. Calatorii pe distante scurte.

Horoscop zilnic 13 iunie – Balanta
Inca de la primele ore ale diminetii sunt momente favorabile cumparaturilor si altor aspect financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substantiale. Se va evidentia tendinta de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a-ti imbunatati imaginea publica. Prudenta si evita extravagantele!

Horoscop zilnic 13 iunie – Scorpion
O zi buna pentru vizite la un salon de intretinere corporala sau pentru a incepe o dieta estivala. Ocupa-te de tine,

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !