9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 20 – 27ianuarie 2021. Cine este pornit să provoace un adevărat scandal

Mihai Voropchievici a anunțat ce se întâmplă cu semnele zodiacale în săptămâna 20-27 ianuarie 2021 prin prisma runelor. Numerologul a transmis că nativii vor avea parte de un interval benefic astrologic.

De asemenea, celebrul numerolog a mai precizat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că săptămâna următoare aduce vești de tot felul. Pregătiți-vă pentru surprize, dar și pentru neplăceri.

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte sunt relatate în cele ce urmează. Descoperă și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea!

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru intervalul 20-27 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ
Berbec
Berbecul intră în atenția unei persoane dragi și poate primi un cadou minunat. Urmează o săptămână de posibilități în privința cadourilor sau bonusurilor.

Taur
Taurul va face un consiliu de familie pentru a-și rezolva problemele care îl frământă. Va expune și va discuta alături de ceilalți membri ai familiei.

Gemeni
Gemenii pot afla un adevăr foarte important, un marcaj destul de dur. Acest marcaj poate să îi schimbe viața sau să îi provoace o traumă.

Rac
Peste nativul Rac dă necazul în această săptămână, așa că ar trebui să fie atent în următoarele zile la semnele care i se arată și să le trateze cu seriozitate.

Leu
Leul poate primi vești bune, sume de bani importante sau cadouri surpriză. Este cea de-a doua zodie de foc.

Fecioară
Fecioara are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii, are parte de discuții cu un ton variabil. Sfatul runei este să nu fiți îngrijorați, lăsați certurile, pentru că totul se aranjează într-un final.

Balanță
Nativii Balanță sunt porniți să provoace un adevărat scandal. Urmează bătălii furtunoase cu cei din jur, chiar și cu cei de acasă.

Scorpion
Scorpionul are o săptămână mai complicată: trebuie să dea dovadă de rezistență, de forță și de tărie pentru a depăși aceste zile ce vin cu tot felul de provocări și încercări.

Săgetător
Săgetătorul simte nevoia să se liniștească, să comunice cu Dumnezeu. Acești nativi se pot retrage în ei înșiși pentru a face o analiză, un mic bilanț introspectiv. Rezolvarea problemelor se face tot cu forța divină.

Capricorn
După multă muncă, nativul Capricorn face un salt important în viață. Acești nativi culeg roadele lunilor trecute.

Vărsător
Și Vărsătorul are parte de o suită de schimbări majore, așa că trebuie să se pregătească pentru următoarele zile.

Pești
Peștii se pregătesc să facă o plimbare. Găsesc astfel o metodă foarte bună de a se detașa sau de a se relaxa în următoarele zile.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate