Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023. Ce aduce prima săptămână din an

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023. E timpul să vedem ce ne rezervă astrele pentru prima săptămână din noul an. Vezi mai jos predicțiile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Totul pare că merge mai greu acum la început de an. Întoarcerea la muncă va veni cu surprize majore. În sens pozitiv. Veți primi o sumă consistentă de bani sau veți fi avansat. În relațiile personale, pot apărea conflicte.

Taur

Pentru nativii din zodia Taurului, apar niște tensiuni chiar în prima săptămână din noul an. Trebuie să aveți grijă și să tratați totul cu multă diplomație. Familia vă va sprijini.

Gemeni

Gemenii ar putea avea probleme în prima săptămână din noul an legate de sănătatea. După o perioadă agitată de sărbători, se vor resimți. Ar fi recomandată ceva mai multă odihnă pentru a putea să îți recapete energiile.

Rac

Pentru raci, 2023 este un an al transformărilor. Începutul de an le va aduce energie maximă și mult curaj. Vor reuși să ducă la bun sfârșit un plan ceva mai vechi abandonat.

Leu

O săptămână tensionată pentru Lei. Nu reușesc să își concentreze energiile pe ceea ce au de făcut. Ar fi bine să nu încerce să facă lucruri importante în această săptămână.

Fecioară

Fecioarele debordează de energie în acest început de an. Sunt favorizate din punct de vedere astral și pare că lumea e a lor. Ar trebui puțină atenție la capitolul sănătate.

Balanță

O surpriză mare îi așteaptă pe cei din Balanță în această săptămână. Totul se va întâmpla rapid și pe neașteptate. Vor profita din plin de ce li se va întâmpla.

Scorpion

Săptămâna aceasta va trece ca vântul pentru Scorpioni. După vacanța de final de an, s-au strâns multe de rezolvat și în familie, și la job. Important e să le luați pe rând.

Săgetător

Financiar săgetătorii stau excelent la acest început de an. Banii sunt un magnet pentru ei. Vor neglija însă partea de relații. De aici vor apărea o serie de probleme.

Capricorn

Capricornii sunt predispuși în această săptămână la certuri. Conflictele vor fi la ordinea zilei în relația de cuplu. Trebuie să apeleze puțin la diplomație și toate se vor rezolva.

Vărsător

Pentru vărsători se anunță o săptămână super relaxată. Eficiența nu va fi punctul forte în această perioadă. E posibil să primiți un răspuns mult așteptat.

Pești

Anul Nou aduce pentru Pești multă liniște și pace. De altfel, toată luna ianuarie va sta pentru ei sub acest semn. Atenție la cheltuielile neplanificate!