Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019. Vezi ce lecții predă ”Marele Învățător” Jupiter – retrograd în semnul Săgetătorului.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019. Jupiter retrograd în Săgetător din 10 aprilie până pe 12 august: Leii se tem de sărăcie, Gemenii își găsesc jumătatea pe Internet. Află horoscopul de mâine dar și ce lecții predă ”Marele Învățător” Jupiter – retrograd în semnul Săgetătorului.

Începând cu data de 10 aprilie Jupiter este Retrograd în Săgetător , unde va sta până pe 12 august 2019. Jupiter este Planeta care potențează, care mărește, care expandează și explorează. Îndemnul lui Jupiter este ”trăiește viața, bucură-te de ea!” Când Jupiter este în retrogradare, vine cu provocări speciale pentru nativi, stimulându-i și îndemnându-i să-și redobândească puterea personală. În retrogradare, Jupiter, considerat ”Marele Învățător”, ne stimulează să-i dăm la o parte pe toți marii învățați pe care i-am întâlnit în viața și să ne formăm propriul nostru sistem de valori.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Berbec
Sănătatea ți-ar putea da bătăi de cap, așadar atenție la momentele de relaxare de care ai cam uitat în ultima perioadă. La locul de muncă vor apărea schimbări, îți schimbi echipa sau ți se schimbă șeful, dar nimic care să-ți pună probleme. În cazul finanțelor, este o zi bună să te apuci să strângi bani. La capitolul dragoste, Berbecii singuri vor fi norocoși, deoarece o persoană apropiată le-ar putea deveni iubit/iubită. Atenție la semnale! Jupiter retrograd în Săgetător va lucra pentru tine în zona relațiilor. Acolo vei avea multe de oferit.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Taur
Ești într-o perioadă grea a vieții, cu mulți nervi la serviciu sau acasă. Niște exerciții de respirație te-ar putea ajuta să-ți controlezi mai bine emoțiile. Vei primi o propunere inedită la locul de muncă, pe care ar fi bine să o studiezi cu mare atenție. Oricât de frumoasă ar părea, rezultatul se va dovedi a fi o catastrofă. La capitolul dragoste, Taurii vor resimți din plin efectele monotoniei în relație. Încearcă să repari lucrurile cât încă mai e timp! taurii trebuie să renunțe la neîncrederea în sine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii au lucrat la forma lor fizică, iar rezultatele se văd. Propunerile bune vin și din sfera muncii unde vor avea multe surprize. Banii însă vor fi o problemă, dar nimic care să îți pună în pericol stabilitatea pe termen lung. Jupiter retrograd în Săgetător susține relația pe care o ai cu străinătatea. Este posibil ca cei singuri să-și găsească jumătatea pe Internet.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Rac
Zona de evoluție socială va fi foarte bine susținută pe semnul racului de către Jupiter retrograd în Săgetător. Luna aceasta vor învăța, însă apoi vor pune totul în practică într-un mare fel. Se anunță un nou job, afaceri pe cont propriu. Cjiar dacă pare că lucrurile tărăgănează cumva, ele vor fi soluționate într-un final, iar rezultatul va fi de bun augur.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Leu
Leul are de lucrat pe tema fricii sale legate de sărăcie. Unele lucruri din viața ta sau din familie te-au făcut să te temi de lipsa banilor. Îi vei avea din plin din luna august, însă până atunci, sfatul astrelor este să te ridici și să treci la treabă. NU mai rata oportunități și nu mai găsi nod în papură la tot ce apare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Fecioară
Fecioara ar trebui să lucreze la tema fricii față de relațiile cu cei din jur. Să nu le mai fie teamă să primească oameni noi în viață și să-și lărgească cercul de prieteni. Jupiter retrogradează şi, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei, al casei, al averii, al construcţiei personale bazate pe moştenire, educaţie, tradiţie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Balanță
Balanța lucrează foarte mult tema lui ”eu sunt”, a sinelui, a afirmării. Vor căpăta încredere mare încredere în capacitățile lor și nu mai acceptă să li se spună ce și cum trebuie să facă pentru a fi pe placul celorlalți. Pe 19 Aprilie se va forma aspectul de Lună plină chiar în Semnul Balanțelor, moment excelent de a-și alcătui planuri noi și de a-ți modela personalitatea. Rezervați-vă clipe de meditație la evenimentele importante din viața ta și la felul în care dorești ca acestea să se desfășoare de acum încolo.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii au activă zona finaciară. Vor pune în practică ceea ce au învățat după 19 august, iar acest lucru le va aduce beneficii majore. De altfel, la capitolul financiar apar modificări vizibile din 11 aprilie. Nativii pot primi bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții, însă poate fi vorba și despre rezolvări financiare ale unor demersuri făcute mai demult în acest sens, deci ceva poate reveni la voi sub forma unor plăți materiale substanțiale.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Săgetător
Comunicarea, drumurile și asimilaera de noi informații. Ai curajul să exprimi ceea ce gândești, să călătorești să pleci în lumea largă. Rămâi deschis la informațiile care vin către tine! La serviciu urmează o perioada cu multă forfotă. Relațiile socio-profesionale vor fi tumultoase, ceilalți te susțin, însă ai grijă să-ți controlezi stările de spirit. Faptul că ai multe și mărunte de făcut în sfera profesională, va duce la o vulnerabilizare serioasă a organismului. Dialogurile cu medicii, analizele și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Capricorn
Capricornul trebuie să abordeze o temă a familiei, să fie mai curajos în abordarea unor discuții sau în gestioarea unor relații familiale. La serviciu, atmosfera se îmbunătățește, îndatoririle profesionale se vor desfășura mai ușor, iar colegii te vor susține pe alocuri. Totuși se conturează finalul unei etape profesionale, mai ales dacă ai o funcție de răspundere.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Vărsător
Vărsătorul lucrează la o tema grea: aceea de a intra într-o nouă relație, fără a avea însă pretenția ca ca să dureze la nesfârșit. Bazează-te pe instinctul tău și nu te lua după tipare, sfaturi ale altora. Relațiile cu membrii familiei se animă foarte mult, după 20 Aprilie. Prudență și discernământ în tot ce ține de casă, de membrii familiei și de neamuri! Surprizele se vor ține lanț. Câștiguri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019 Pești
Peștii nu vor mai să facă pe placul șefilor sau colegilor. Vor învăța să-și exprime punctul de vedere. Nu sunt recomandate investițiile pe termen lung, creditele, speculațiile financiare, mai ales că pe 19 ale lunii se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Balanței și îți va încheia o etapă de câștig comun cu alții. De bază vor rămâne doar veniturile tale din munca proprie și economiile pe care reușești să le faci de-a lungul timpului. Verifică documentele financiare, achitarea taxelor sau altor tipuri de datorii, deoarece foarte ușor se pot produce erori sau neînțelegeri.

sursa: a1.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !