Hoțul care l-a prădat pe Mihai Găinușă a fost prins! Cine era acesta

Hoțul care l-a prădat acum câteva zile pe Mihai Găinușă a fost prins. Vedeta cerea ajutorul internauților în urmă cu ceva timp pentru a identifica un bărbat care i-a pătruns în curte și i-a furat bicicleta. ”Mi s-a furat bicicleta. E una simplă. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris, atunci, fostul ”cârcotaș” pe rețelele de socializare.

La scurt timp, hoțul a fost prins de polițiști.

Hoțul care l-a prădat pe Mihai Găinușă a fost prins
Bărbatul a fost prins de polițiștii din cadrul secției 17 de Poliție. Bărbatul care a pătruns ilegal pe proprietatea lui Mihai Găinușă și a sustras bicicleta ar putea să primească o pedeapsă între 6 luni și 3 ani de închisoare, iar, în cazul cel mai ”fericit”, poate scăpa cu o amendă penală.

Hoțul a fost plasat în arest preventiv și a fost trimis în judecată într-un proces în care fostul prezentator de la Prima TV apare ca parte vătămată.

Mihai Găinușă și-a recuperat bicicleta

Bărbatul care a furat bicicleta ieșise din închisoare în urmă cu un an și jumătate, după ce a fost condamnat pentru furt calificat. În anul 2014, acesta furase o mașină marca Dacia 1310, împreună cu alte două persoane.

”Surpriză-Surpriză! Mulțumesc secției 17 Poliție! Au prins hoțul și mi-au recuperat bicicleta. Vă întrebați cum? Și eu am întrebat. Au urmărit traseul hoțului cu ajutorul camerelor de la case, instituții etc. Au ajuns în Rahova unde gagiul a vândut-o instant cu 200. Recidivist. (Mulțumim, Dragnea, pentru recursul compensatoriu). Nu vă mai temeți de cip. Oricum suntem toți filați 24/24. Dacă ești cinstit, asta nu contează. Încă o dată, nu-mi vine să cred, dar mulțumesc Poliției Române”, a scris Mihai Găinușă.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au dat naştere proiectului “Cronica Cârcotaşilor” şi au câştigat milioane de euro. Cei doi, însă, au decis să meargă pe drumuri separate şi din cei mai buni prieteni s-au transformat în duşmani. Acum, Şerban a povestit mai multe detalii despre momentul în care a rupt definitiv legătura cu colegul şi prietenul său.

Se pare că Şerban Huidu ar fi încercat să reia legătură cu Mihai Găinuşă şi să îl readucă în proiect. Însă, când totul era pregătit pentru promo-ul emisiunii, colegul său s-a răzgândit subit şi l-a lăsat pe Şerban cu ochii-n soare.

”Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronica’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşa întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: Misule, unde eşti? La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!”, a declarat Şerban Huidu, pentru Impact.