-0.5 C
București
luni, 8 martie 2021

Hotul l-a atacat, i-a furat haina, telefonul si portofelul plin, dar cand s-a uitat in portofel a vazut un detaliu care l-a facut sa fuga la Politie si sa spuna ca e ”o mizerie” de om. Iata de ce!

Intr-o zi, Connor Dawes a vazut un barbat care mergea singur pe strazi, la o ora tarzie. Nu treceau multi oameni, asa ca l-a urmarit timp de 5 minute, iar in momentul in care a intrat pe o alee pustie l-a lovit, acesta cazand la pamant. Connor i-a luat haina, telefonul, portofelul, dupa care a fugit. Avea doar 19 ani cand a facut acest lucru.
S-a oprit pentru a-si verifica prada din acea seara, asa ca a deschis portofelul omului si i-a gasit actele care aratau ca acesta avea o forma usoara de autism. Adolescentul s-a simtit foarte vinovat si s-a predat la politie. Mai mult, el chiar a spus unui politist ca se considera ,,o mizerie” de om si ca isi merita pedeapsa cu puscaria.

Desi judecatorul a fost impresionat de faptul ca baiatul s-a predat si isi regreta fapta, Connor a fost oricum pedepsit pentru ce i-a facut victimei, care suferise o taietura la ochi si ramasese de-a dreptul marcat.

Cand si-a anuntat sentinta, judecatorul a spus: ,,Poate ca nu stiai ca acest tanar are Sindromul Asperger, dar stiai ca era vulnerabil fiindca era singur noaptea pe strada. Acesta este un tanar pentru care viata nu a fost foarte usoara, si pentru el ceea ce ai facut a fost dureros, si va continua sa fie dureros pentru o buna bucata de vreme de acum inainte.”
Judecatorul spera ca decizia sa legata de Connor sa ii faca pe alti tineri sa renunte la asemenea infractiuni.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate