joi, 9 iulie 2020

Hotul l-a atacat, i-a furat haina, telefonul si portofelul plin, dar cand s-a uitat in portofel a vazut un detaliu care l-a facut sa fuga la Politie si sa spuna ca e ”o mizerie” de om. Iata de ce!

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Intr-o zi, Connor Dawes a vazut un barbat care mergea singur pe strazi, la o ora tarzie. Nu treceau multi oameni, asa ca l-a urmarit timp de 5 minute, iar in momentul in care a intrat pe o alee pustie l-a lovit, acesta cazand la pamant. Connor i-a luat haina, telefonul, portofelul, dupa care a fugit. Avea doar 19 ani cand a facut acest lucru.
S-a oprit pentru a-si verifica prada din acea seara, asa ca a deschis portofelul omului si i-a gasit actele care aratau ca acesta avea o forma usoara de autism. Adolescentul s-a simtit foarte vinovat si s-a predat la politie. Mai mult, el chiar a spus unui politist ca se considera ,,o mizerie” de om si ca isi merita pedeapsa cu puscaria.

Desi judecatorul a fost impresionat de faptul ca baiatul s-a predat si isi regreta fapta, Connor a fost oricum pedepsit pentru ce i-a facut victimei, care suferise o taietura la ochi si ramasese de-a dreptul marcat.

Cand si-a anuntat sentinta, judecatorul a spus: ,,Poate ca nu stiai ca acest tanar are Sindromul Asperger, dar stiai ca era vulnerabil fiindca era singur noaptea pe strada. Acesta este un tanar pentru care viata nu a fost foarte usoara, si pentru el ceea ce ai facut a fost dureros, si va continua sa fie dureros pentru o buna bucata de vreme de acum inainte.”
Judecatorul spera ca decizia sa legata de Connor sa ii faca pe alti tineri sa renunte la asemenea infractiuni.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Hotul l-a atacat, i-a furat haina, telefonul si portofelul plin, dar cand s-a uitat in portofel a vazut un detaliu care l-a facut sa fuga la Politie si sa spuna ca e ''o mizerie'' de om. Iata de ce! 1