Huawei va lansa un smartphone cu o cameră foto de 48 megapixeli

În cadrul unui eveniment desfășurat în Hong Kong, Huawei a prezentat un număr limitat de detalii despre un viitor telefon inteligent care ar trebui să impresioneze prin rezoluția oferită de camera foto. Honor View 20 
preia senzorul IMX586 dezvoltat de Sony și vine motorizat de chipsetul Kirin 980 şi foloseşte un ecran perforat.

Senzorul de imagine funcţionează în modul 48MP când lumina ambiantă este suficientă şi comută în cel de 12MP atunci când este nevoie de sensibilitate crescută pentru obţinerea pozelor în condiţii de lumină slabă.

Honor View 20 se diferențiază de celelalte telefoane și datorită ecranului. Nu are nicio crestătură, iar camera de selfie a fost integrată în colțul din stânga sus.

Va avea 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și încărcare rapidă la 40 wați. Sistemul de operare va fi Android Pie cu interfața EMUI 9. O altă surpriză ar fi Link Turbo, care îți permite să folosești conectivitatea Wi-Fi și 4G pentru viteze mai mari de stream și download.

Lansarea acestuia în Europa urmează a fi pe 22 ianuarie la Paris. Totuși, prima dată va fi oficial în Beijing, pe data de 26 decembrie 2018.

Sursa: Profit.ro