sâmbătă, 21 noiembrie 2020

I-a oferit o lecție sau s-a comportat ca un mitocan? O situație neobișnuită în transportul public

Știrile zilei

Nu voi mai vorbi cu nepotul meu la telefon: Am rămas șocată de iresponsabilitatea părinților lui!

L-am sunat pe fiul meu, fără vreun scop anume, doar așa să mai pălăvrăgim.-Mihai, cine e? Te sună mama...

I-a oferit o lecție sau s-a comportat ca un mitocan? O situație neobișnuită în transportul public

Au trecut demult acele zile când tinerii și copiii săreau de pe locurile lor în transportul public, imediat ce...

Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om

Un virus rar a fost descoperit în Bolivia de către cercetătorii de la Centrul pentru Control și Prevenția Bolilor...

Au trecut demult acele zile când tinerii și copiii săreau de pe locurile lor în transportul public, imediat ce vedeau că urcă pasageri vârstnici. Acum poți vedea adesea cum tinerii ocupă locurile rezervate persoanelor cu dizabilități, femeilor cu copii și a persoanelor în vârstă și își continuă calm călătoria, în ciuda celor care sunt nevoiți să stea în picioare alături.

Adesea, în astfel de cazuri, pasagerii devin martorii diferitor certuri și conflicte. Recent, pe rețelele sociale a apărut un filmuleț exact cu același subiect, care a fost o lecție bună pentru toți ce prezenți dar și pentru internauți.
I-a oferit o lecție sau s-a comportat ca un mitocan? O situație neobișnuită în transportul public 1
S-a întâmplat în salonul transportului public din Sankt Petersburg. O tânără era așezată pe un scaun care nu era destinat ei. Alături stătea un bărbat mai în vârstă și aștepta cu nerăbdare ca ea să-și îndrepte atenția spre el și să-i cedeze locul. Fata nu a înțeles sau nu a dorit să-i înțeleagă privirile expresive și, la un moment dat, bărbatului i-a crăpat răbdarea.

Obosit de această așteptare și de ignoranța tinerei, bărbatul s-a așezat pur și simplu pe brațele ei. Fața fetei a încremenit de surprindere, dar ea nu s-a opus în mod deoosebit. Așa bărbatul a decis să-i dea o lecție unui reprezentant al tinerei generații. Cu toate acestea, acțiunile sale nu au găsit prea multă susținere din partea utilizatorilor care au văzut filmulețul.
I-a oferit o lecție sau s-a comportat ca un mitocan? O situație neobișnuită în transportul public 2

Mulți dintre ei au fost de partea fetei și au considerat că și tinerii pot obosi nu mai puțin decât persoanele în vârstă. În plus, ar putea fi posibil că fata are o dizabilitate sau este însărcinată. Mulți au considerat acțiunea pasagerului ca fiind una nepoliticoasă și impudentă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă