I se spune zodia geniilor. Ii caracterizeaza originalitatea, visarea, utopia si libertatea. Despre ce zodie e vorba

Zodia Varsator, o zodie masculina de aer din zodiacul clasic european, este cea de-a 11-a pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), iar ca perioada de timp se inscrie intre 20 ianuarie si 18 februarie. Este dominata de planeta Uranus, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, indrazneala.

Este cunoscuta ca o zodie a geniilor, nativii fiind dominati de originalitate prin excelenta, mergand pana la excentricitate. Numeroase celebritati ale lumii sunt nascute in Varsator sau au ascendent in Varsator.

Zodia Varsator este un simbol al prieteniei si al fraternitati, intotdeauna cel care apartine acestei zodii este dispus sa dea o mana de ajutor, si nu o face numai din politete. Este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea, potrivit acvaria.com. Poate fi un lider si un organizator excelent, fiind mereu cu un pas inaintea semenilor sai, se arata intr-un documentar realizat de Agerpres.

Varsatorul simte o nevoie acuta de a-si face prieteni cat mai multi si nu suporta singuratatea. Nativul zodiei este adulat de persoanele din preajma sa si multe dintre acestea ar dori sa se numere printre prietenii sai, dar modul sau de a concepe relatiile interumane este uneori destul de deranjant, intrucat are tendinta de a cere mult prea mult. El, insa, nu se va schimba pentru nimeni, trebuie sa-l accepti asa cum este sau sa renunti la prietenia sa, potrivit eastrolog.ro.

In acelasi timp, este o persoana extrem de intuitiva, simte apropierea unui pericol si are o antipatie instinctiva pentru cei ce i-ar putea face rau. Acest spirit de autoaparare si conservare ii influenteaza puternic caracterul. Nativul Varsator este o persoana hotarata, rabdatoare si placuta, iar antipatia lui este clara si ferma, direct exprimata.

  • Piatra mistica – ametistul, granatul
  • Ziua norocoasa – miercuri
  • Numerele norocoase – 4 si 8
  • Culori norocoase – tentele pastelate de albastru si verde
  • Simtul cel mai dezvoltat – mirosul
  • Alimente benefice – fructe, ceaiuri din frunze si fructe, carne de pasare, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale, cruditati

Barbatul Varsator este nobil, original si de aceea adesea de neinteles. Nonconformist, antiburghez, isi interiorizeaza reveriile, ceea ce din exterior ii da uneori un aer ciudat. In casnicie, ceea ce conteaza pentru el este ca sotia sa-i fie o adevarata prietena. Sentimentele sale sunt sincere si profunde, iar uneori isi pot sufoca partenera cu prea multa afectiune, dar mai ales gelozie. Iubirea ii stimuleaza orice activitate, iar firea lui calda si pasionala are nevoie intotdeauna de afectiune. Norocos, idealist si nu foarte practic, imprevizibil si contradictoriu, generos si plin de surprize, putin ipohondru si chinuit de cele mai diverse fobii, barbatul Varsator este o personalitate adesea fascinanta.

Femeia Varsator este plina de farmec, mereu in avangarda, indreptata spre tot ceea ce este nou si original.

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !