Iancu de la Puterea Dragostei, vizitat in Istanbul: „Ti-am dus dorul”

Iancu de la Puterea Dragostei a fost vizitat in Istanbul de Geta. Sora lui i-a dus dorul cat a fost departe de el.

Iancu de la Puterea Dragostei a fost vizitat in Istanbul de sora lui Geta. oti fratii din familia Sterp sunt extrem de atasatoi unul de celalat, asa ca tanara nu a putut sa nu arate si pe retelele de socializare dragostea pe care i-o poarta concurentului.

„Foarte mult ti-am dus dorul, dragule frumos!”, a scris Geta Sterp in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de fratele ei, Iancu de la Puterea Dragostei.

Iancu de la Puterea Dragostei le-a innebunit pe fete

Pe pagina lui de Instagram tanarul a publicat mai multe fotografii in care apare la bustul gol, starnind astfel admiratia fetelor care il urmaresc. Fiecare dintre imaginile cu el a adunat mii de like-uri si comentarii.

Vezi si: Simina ar fi facut avort in Turcia! Ia ce spune un concurent de la ''Puterea Dragostei''

Mandru de felul in care arata, Iancu a impartasit pe pagina lui si imagini cu el la sala de spor, tragand de fiare pentru a se asigura ca se mentine intr-o forma fizica de invidiat.

Urmaritoarele lui Iancu nu se sfiesc sa-l complimenteze pe acesta si sa faca tot felul de afirmatii pentru a-si arata admiratia. „Ma topesc”, a scris o tanara. „Atat de perfect”, a replicat alta.

Cand un internaut a indraznit sa-l critice pe concurentul de la Puterea Dragostei, fanele i-au sarit imediat in aparare. „Ce fizic urat ai”, a scris o tanara. „Arati foarte bine. Altii comnteaza pentru ca invidia ii arde si ciuda e foarte mare”, „E super frumos acest tip! Chiar nu vezi? Invidia ti-a inchis ochii”, au raspuns ele.

„Doamne, Iancu ma omori cu zile tu, esti bomba nucleara..#celmaifrumos”, este un alt comentariu admirativ primit la una din fotografiile in care apare la bustul gol.

Sursa: wowbiz.ro

 » Sursa: bzi.ro