Iancu Sterp le-a cerut părerea fanilor lui în legătură cu relația dintre el și iubita lui, Denisa: „Cine credeți că e șeful?”

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că totul merge de minune între ei. Iubita fratelui lui Culiță a reușit să se facă plăcută fanilor familiei Sterp de la prima apariție.

Iancu Sterp și Denisa, iubita lui, au o relație cât se poate de frumoasă, iar fericirea li se poate citi pe chipuri.
Fiind tânăr și frumos, multă lume a așteptat să-l vadă pe Iancu la braț cu o tânără domnișoară, și iată că acest moment fericit a venit pentru tânăr.

Iancu Sterp cere părerea fanilor în legătură cu relația dintre el și Denisa: „Cine credeți că e șeful?”
Cu puțin timp în urmă, Iancu Sterp a postat o fotografie pe Instagram Story împreună cu iubita lui, Denisa, dar un lucru din imagine trebuia să atragă, în mod special, atenția tuturor urmăritorilor celor doi.

Printr-un poll de votare, Iancu Sterp și-a întrebat fanii: „Cine credeți că e șeful în casă”.

În fotografie, Iancu ține în mână un făraș și o perie de curățat, iar Denisa ține în mână ceea ce pare a fi o bâtă din lemn.
Iubita lui Iancu Sterp a câștigat detașat voturile, astfel că 87% dintre internauți au considerat că Denisa este șefa în casă, și nu Iancu, care a avut doar 13% dintre voturi.

Iancu Sterp și Denisa au planuri serioase de viitor

Cu ceva timp în urmă, Iancu Sterp a vorbit despre ce planuri de viitor are cu iubita lui, povestind că Denisa a fost deja prezentată familiei și mamei Geta, care îi va fi soacră. Se pare că tânăra se înțelege de minune cu tot neamul Sterp.

Iancu Sterp a mai dezvăluit și că își dorește să facă nunta cu Denisa, cel mai probabil, anul viitor, și că își dorește să-și întemeieze o familie cu ea.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama.(…) Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mărturisit Iancu Sterp, citat de WOWbiz.ro.