Iată cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănașu

3.283

Alexandru Cumpănașu a devenit un adevărat punct de reper din momentul în care s-a vorbit despre răpirea, sechestrarea și uciderea Alexandrei Măceașanu, nepoata sa.

Unchiul adolescentei a făcut tot posibilul pentru a afla cât mai multe informații din anchetă, acuzând autoritățile că nu au acționat așa cum ar fi trebuit pentru a o salva pe nepoata sa.

Alexandru Cumpănașu a susținut, de la bun început, că Gheorghe Dincă nu este un ”lup singuratic” și a contestat analizele specialiștilor INML care au anunțat că au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma expertizării fragmentelor osoase găsite în cuptorul improvizat în curtea lui Dincă.

Ulterior, Alexandru Cumpănașu s-a decis să candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat, cea de Președinte al României. Blamat sau adulat, Alexandru Cumpănașu rămâne un personaj cu priză la public, iar viața sa a început să fie luată ”la puricat”. Casa în care locuiește unchiul Alexandrei Măceșanu este o vilă cu două etaje care are amenajată și o terasă.

“În urma aventurii oengistice a lui Cumpănașu rămân totuși câteva lucruri importante. Pentru el. De pildă casa în care acum locuiește, pe care a cumpărat-o undeva în anii 2014-2015, din relatările câtorva dintre vecini. Autorizația de construcție a imobilului a fost emisă de autoritatea locală pe numele unui anume Mihail Schpar, în 2009”, s-a scris despre vila lui Cumpănaşu pe site-ul investigatiimedia.ro.

“Tot în acest imobil își are sediul și una dintre companiile sale, EDP Exclusive Consulting and Services SRL, înființată în 2017 și cu o cifră de afaceri anul trecut de aproape 100.000 de lei”, s-a mai notat despre vilă. Din fotografii se poate observa că vila are două etaje. La ultimul etaj, în partea dinspre curte, este un fel de balcon acoperit, iar acoperişul este amenajat ca o terasă, conform sursei precizate mai sus.

”Am studii superioare și cu mult superioare…”

Alexandru Cumpănașu își dorește să devină președintele României. Totuși, CV-ul său nu-l recomandă pentru cea mai înaltă funcție în stat. Din document reiese că din noiembrie 2016 este student la master la Open University din Elveția. Cu toate acestea, în CV nu apare… facultatea pe care ar fi urmat-o. În spațiul public au apărut, de altfel, informații potrivit cărora Alexandru Cumpănașu nu ar fi absolvit o astfel de formă de învățământ, informează jurnaliştii mainnews.ro.

Nu este o diploma de licenta oarecare, pe care o fac toti prostii in Romania, la toate universitatile de doi lei. Foarte multi dintre cei care au terminat la Spiru Haret in Romania sunt niste prosti cu diploma. Avem atatia prosti cu diploma in administratia publica si in Romania…

Eu cred ca un om care isi termina un executive master are o pregatire mai buna, in afara, decat unul care vine si spune saru’mana pe la decani si baga spaga la profesori.

Eu i-am calcat in picioare pe toti cei care au terminat Spiru Haret si care nu mai stiu sa scrie in limba romana si pe cei care in loc sa isi faca treaba acolo, la universitati, termina pe banda rulanta tot felul de universitati de doi bani. Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se lauda ca le-au facut la Spiru Haret”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Realitatea TV.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise