Iata de ce este RECOMANDAT sa mananci usturoi ZILNIC pe stomacul GOL. Acest BARBAT a facut asta si UITE CE I S-A INTAMPLAT

15.577

Proprietatile medicinale ale usturoiului au fost cunoscute si utilizate ca parte a medicinii naturiste cu mii de ani in urma. Pentru simplul fapt ca este un antibiotic si un antioxidant puternic, care lupta in mod eficient impotriva infectiilor si imbolnavirilor. Perioada optima a zilei pentru a consuma aceasta leguma este dimineata la prima ora, pe stomacul gol, pentru asigurarea absorbtiei depline a nutrientilor pe care-i contine usturoiul.

Usturoiul este un puternic antibiotic si antioxidant, dar in acelasi timp va protejeaza stomacul de infectii si imbolnaviri. Trebuie consumat inainte de a manca orice altceva, astfel incat sa nu existe in stomac nimic ce s- ar putea amesteca cu usturoiul sau i-ar putea asimila nutrientii.

Beneficiile usturoiului pentru sanatate sunt numeroase. Pentru cei care sufera de hipertensiune arteriala, este cea mai simpla si sigura metoda de a tine tensiunea sub control. Cel mai bine este sa-l administrati o data pe zi si nu produce efecte secundare, spre deosebire de alte tipuri de medicamente.

Cu ajutorul usturoiului se pot preveni si vindeca orice tip de inflamatii. Celor care sufera de artrita usturoiul le poate aduce beneficii enorme. Consumul de usturoi pe stomacul gol nu va ajuta doar in lupta impotriva simptomelor artritei, ci si contra durerii provocate de ea.

Aceasta planta miraculoasa va tine la distanta de infectii precum micoze, negi sau alte infectii bacteriene. In cazul in care deja s

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise