Iata de ce te trezesti in timpul noptii! Detalii despre corprul si subconstientul tau

Exista un mesaj pe care corpul incearca sa-l transmita atunci cand te trezesti cu regularitate la anumite ore din noapte si apoi iti este dificil sa adormi. Pentru ca,in diferite momente ale zilei,energia trece prin meridianele organismului. Aceste meridiane sunt canalele prin care se transmite energia catre toate organele corpului pentru a-l mentine sanatos. Si,ori de cate ori exista o stagnare sau o acumulare de energie,apar tulburarile de somn si,astfel,te trezesti. 

Iata ce inseamna cand te trezesti in diferite momente din noapte:

Intre orele 21.00-23.00
Sistemul endocrin este responsabil de gestionarea hormonilor si a metabolismului. Intre orele 21.00-23.00,sistemul endocrin se reechilibreaza. Daca nu poti adormi in acest interval,inseamna ca te gandesti la multe lucruri. Sau,daca mananci seara tarziu,pot fi provocate blocaje de energie. Incearca sa te relaxezi si sa reciti niste mantre pozitive. Acestea vor ajuta la eliberarea tensiunii si astfel vei reusi sa adormi mai repede.

Intre orele 23.00-1.00
Daca te trezesti mai multe nopti la rand in acest interval de timp,inseamna ca gandurile negative nu te lasa sa dormi. Intre orele 23.00 si 1.00,energia Yin este transformata in energia Yang,care este foarte activa. In acele momente,corpul creeaza si stocheaza energia care poate fi utilizata in ziua urmatoare. In plus,tot in aceeasi perioada sunt descompuse grasimile de vezica biliara. Si,daca mananci la cina multe alimente grase si nesanatoase,apare disconfortul,care te impiedica sa adormi.

Intre orele 1.00-3.00
Perioada cuprinsa intre 1.00 si 3.00 noaptea este esentiala in procesul de detoxificare al organismului nostru. In acest timp,ficatul descompune toxinele si elibereaza enzime,care ajuta la purificarea sangelui. Incearca sa mananci seara alimente usoare. Tulburarea de somn apare,de asemenea,din cauza emotiilor negative cum sunt furia si fustrarea. In plus,poate indica faptul ca nivelul de energie Yang din corp este mai mare decat energia Yin.

Intre orele 3.00-5.00
Intervalul orar 3.00-5.00 este asociat meridianului de energiecare trece prin plamani. Daca te trezesti noaptea intre aceste ore,inseamna ca sistemul respirator este afectat. In plus,poate fi un simptom de ascensiune,in care nivelul de energie creste. Alte simptome ale ascensiunii sunt:pierderea poftei de mancare,senzatie de frig si sensibilitate la diferite sunete.

Te trezesti intre 5:00 – 7:00
Un timp asociat cu sanatatea intestinala, iar problemele de somn in intervalul acestor ore – blocajele emotionale. Dezechilibrul emotional in energia colonului se poate manif

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !