Iata in ce lux traieste Delia Matache. Niciodata nu gateste acasa

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Solista castiga enorm din concertele sale, asa ca si-a permis sa-si contruiasca un adevarat imperiu care sa le asigure tot confortul.

De mai bine de 3 ani, artista si sotul ei, Razvan Munteanu, locuiesc in zona de nord a Capitalei. Cei doi au investit intr-un penthouse care valoreaza un milion de euro si are peste 400 de metri patrati care se intind pe doua etaje. Comunicarea intre etaje se face printr-o scara interioara, iar pe terasa exista o piscina, in care artista noastra se relaxeaza.

Delia Matache, dupa 7 ani de casnicie cu sotul sau: ''Niciunul dintre noi nu isi mai doreste asta''

In ce lux traieste Delia! Artista nu face asta niciodata acasa

Aici prefera cantareata sa se relaxeze atunci cand nu are concerte. Delia a marturisit ca adora sa stea in casa atunci cand nu are treaba, iar la masina a renuntat, ea preferand sa mearga pe jos sau cu bicicleta.

Inainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chisinau sau Timisoara, de exemplu, si veneam acasa. Se intampla pe vremea cand nu aveam tour-manager sau sofer. Eram pasionata de condus, iar acest hobby se transformase deja in obsesie.

Ma bucur ca mi-a trecut. Acum iau masina si conduc doar prin Bucuresti. Am drumuri doar la Romexpo sau la Palatul Copiilor, acolo unde se filmeaza Iumor si X-factor, in rest cumparaturile le fac de la un magazin situat la trei minute de mine si nici cand ies… nu prea iau masina. ”Prefer sa merg aproape, in Herastrau, decat sa pierd timpul in trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult inchisa in casa… Nu ma sufoc. Am geamurile deschise, respir. Vara, merg foarte mult cu bicicleta. Nici Razvan nu ia masina zilnic. Noi doi avem aceeasi masina”, a povestit solista la Antena 1.

De asemenea, Delia a spus ca niciodata nu gateste acasa, datorita faptului ca nu doreste sa isi murdareasca bucataria.

„Razvan stie sa faca niste cartofi prajiti cu ceva, dar eu prefer sa comandam ca sa nu murdarim bucataria. Daca curatam cartofi, dam pe jos si trebuie sa spalam apaoi, iar daca fierb, murdaresc plita. Ma deranjeaza sa simt

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !