Iata reactia Consilierului Local PMP, Violeta Gaburici, in legatura cu cererea de demitere ceruta de Gabriel Surdu ”Se poate vedea ca activitatea mea a fost ireprosabila”

PMP atrage din nou atentia asupra faptului ca pentru PSD nimic nu conteaza mai mult decat propriile interese. In cursul zilei de astazi, in cadrul sedintei de Consiliu Local Iasi, consilierii locali PSD au propus schimbarea din functia de presedinte al Consiliului de Administratie de la Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” Iasi pe dna Violeta Gaburici, consilier local PMP, fara a respecta nicio procedura si niciun regulament, ci doar pentru simplul fapt ca detin majoritatea. 

Interesele sefului CJ ies la iveala! Iata de ce au vrut Maricel Popa si Gabriel Surdu sa o schimbe pe Violeta Gaburici din CA al Spitalului Sf. Spiridon

Desi conform regulamentelor o astfel de modificare in structura de conducere a Spitalului Sf. Spiridon trebuie mai intai discutata in Comisia de Sanatate, PSD a tinut sa demonstreze ca pentru a-si nominaliza un coleg de partid intr-o functie de conducere, legislatia si procedurile in vigoare nu valoreaza nimic si ca intotdeauna partidul este mai presus de lege.
„Nu am fost prezenta astazi la sedinta de CL insa am fost anuntata ca, fara a fi dezbatut inainte subiectul in Comisia de Sanatate, asa cum este normal si legal, PSD a propus schimbarea mea din functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Solicit, sa spuna in mod public care sunt motivele care au stat la baza solicitarii acestora. Nu numai ca vreau sa atrag atentia asupra modului in care PSD a decis sa puna in practica aceasta propunere ci si asupra faptului ca activitatea mea in cadrul CA a fost una ireprosabila. Acest lucru se poate demonstra foarte usor prin faptul ca am participat la toate sedinte dar mai ales prin amendamentele pe care le-am depus pentru modernizarea si renovarea unitatii medicale”, a explicat consilierul local Violeta Gaburici. Readucem aminte faptul ca in decursul anului 2018, consilierul local a depus la bugetul Municipiului Iasi trei amendamente prin care a solicitat dotarea Clinicii de Cardiologie cu un angiograf, alocarea de fonduri pentru renovarea unui corp de cladire, monument istoric, precum si pentru schimbarea liftului.

 » Sursa: bzi.ro