Iata remediile naturale cu care parintele Arsenie Boca vindeca boli grele

Eram cu Parintele Arsenie si l-am intrebat: „Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau”. Parintele zice: „Va veni si mai rau”. Zic: „Parca toate sunt otravite. Nici nu ne mai vine sa mancam”.
„Ma, faceti semnul sfintei cruci pe tot ce mancati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mancare, paine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfanta Cruce anuleaza tot ce este otravit”. (Maria Matronea, Sibiu)
O femeie avea pietre la fiere si a mers la parintele Arsenie. Era programata pentru operatie inca parintele i-a spus ”ma, nu te du la nici o operatie; tu fa ce-ti spun eu. Cand te duci acasa sa te duci sa iti cumperi si sa iti face ceai de limba cerbului cu coaja de portocala, dar neindulcit. Bea asa timp de cateva luni, 2-3 luni, bea asa in loc de apa si apoi du-te la control.” Ceaiul acesta zdrobeste pietrele si le transforma in nisip. O piatra localizata la fiere nu se poate elimina decat zdrobita si cu acest ceai se zdrobeste pe cale naturala. Sa incerce toti care au probleme cu fierea si sa vada cum se vor simti.
Parintele cunostea medicina si de multe ori ne spunea ca „transpiram” din cauza ca nu ne functioneaza bine rinichii. Ii spuneam ca imi cade parul, iar el ne dadea remedii, ca si parul trebuie sa se hraneasca si ne spunea sa facem galbenus de ou cu ulei de ricin si sa ne spalam capul si sa-l clatim cu otet de mere. Totdeauna ne dadea solutii la probleme de sanatate.

Rugaciunea pe care Arsenie Boca o spunea in fiecare sambata dimineata. Rosteste-o astazi cu credinta

Altadata a venit un bolnav de plamani si Parintele i-a zis sa ia hrean plamadit cu miere de albine, spunandu-i ca „Cel ce a facut cerul si pamantul e in stare sa lipeasca o piele rupta”.
Cine-i ingust la minte, nu are leac nicaieri. Daca impiedici un guturai prin medicamente il transformi in alte primejdii. Lasa fazele obisnuite ale bolii ca-i cel mai bun leac al ei(al bolii). Ferirea de frig ajunge. Parca toate lucrurile unui om seamana cu stapanul lor.
Mersese la Parintele o femeie din Fagaras (d-na Burlea) destul de in varsta, care avea probleme cu ochii (cataracta), dar ajunsa in fata lui, femeia a uitat pentru ce a venit la dansul. Parintele o intreaba: “Care-i baiu’ ma femeie?”, iar ea ii raspunde: “Pai Parinte, am venit asa, ca sa va vad,”. Parintele o intreaba : “N-ai venit pentru asta, ma! Nu ai venit pentru ochi?”. Batranica ii raspunse: “Vai Parinte, ma iertati, dar chiar pentru asta am venit la sfintia voastra”. Parintele Arsenie ii spune: “Ma, si ce ti-au spus doctorii? Sa te duci si sa te operezi. Asa-i?”. “Da, Parinte”. “Ma, ii spune Parintele, sa nu te duci la operatie, ca o sa ramai oarba. Sa faci ce-ti spun eu. Primavara, sa pui o sticluta la vita de vie, si din seva pe care o aduni in sticluta,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !