23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

icars.ro: Lecție de viață, lecție de modestie – Ce mașină conduce solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov

Are succes. Este iubit în România, în Moldova, în Rusia, dar și în vestul Europei. Ar putea să își permită mașini mult mai scumpe, mai accesorizate, mai performante, dar este departe de tiparul vedetelor de carton, pe care doar imaginea artificială le recomandă.

Toți îl știm pe Roman Iagupov, solistul vocal al trupei Zdob și Zdub. Este rus doar la origine, deși nu asta este important. Fan al multiculturalismului, Roman a învățat limba română și s-a integrat perfect în trupa stabilită la Chișinău. În fapt, casa lor este peste tot, pentru că ”între oameni nu trebuie să existe diferențieri în funcție etnie”. O atitudine pentru care este admirat și are fani în întreaga lume.

Rușii cântă cu el, la concerte, în limba română. Românii au învățat și ei câteva cuvinte rusești. Nu există bariere și Roman Iagupov demonstrat asta, le-a arătat tuturor că doar politicienii strică atmosfera, ne dezumanizează, ne asmut fără un fundament real. Am putea spune: ”Noroc că mai sunt oameni ca Roman, care ne mai trezesc la realitate!”

Să nu uităm că suntem pe www.icars.ro,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate