23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

icars.ro: Se lansează SPIRITUS, prima mașină care face bani… stând

Conform siteului de anunțuri gratuite auto-moto www.icars.ro (secțiunea blog&vlog), autovehiculul canadian este trecut deja de stadiul de proiect, urmând să intre în fabricație. Pe piață va fi lansat oficial în 2023.

Mașina futuristă are trei roți și este construită de compania canadiană Daymak. Înainte de datele tehnice, curiozitatea se îndreptă asupra a ceea ce poate face aceasată mașină, respectiv… bani, atunci când staționează.

Vehicul electric va fi echipat cu sisteme de înaltă tehnologie pentru a extrage criptomonede, de la Bitcoin la Dogecoin, în timp ce se încarcă. Minarea este un mod de a face criptomonede rezolvând ecuații criptografice și algoritmi prin intermediul computerelor. Producătorul va include un procesor cu un sistem numit Daymak Nebula, care colectează monedele digitale, și un portofel digital care le stochează pentru o utilizare viitoare.

În prima declarație de presă pe tema lansării, președintele Daymak, Aldo Baiocchi, a spus: ”Ne gândim la un viitor în care taxele de autostradă, parcarea și comanda la drive-through vor fi plătite direct din mers cu criptomonede.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate