Iesenii pot sesiza neregulile din procesul de ridicare selectiva a deseurilor

Iesenii care sesizeaza nereguli in procesul de ridicare selectiva a deseurilor pot sesiza aceste lucruri la numerele speciale de telefon puse la dispozitie de Salubris SA.

„Colectarea separata a deseurilor în Municipiul Iasi se face cu autospeciale dedicate fiecarui tip de deseu: plastic si metal, hârtie si carton, sticla sau deseuri mixte. Orice neregula în procesul de ridicare a deseurilor poate fi anuntata la numerele de telefon 0232 270233 sau 0332 809779 si pe office•salubris.ro”, au precizat reprezentantii Salubris SA.

Vezi si: Atentat la sanatatea publica! Metoda prin care autoritatile iesene pacalesc inspectorii Uniunii Europene: Masuratorile masluite care ascund un dezastru – FOTO

Iesenii care doresc sa scape responsabil de deseurile electrice le pot duce la Centrul de Colectare a deseurilor electrice situat pe Strada Pompei nr. 3, în zilele de luni si miercuri, între orele 15:00-17:30 , respectiv sâmbata, între orele 11:00-13:00. O alternativa este efectuarea unei comenzi de preluare gratuita a deseurilor de acasa sau de la locul de munca, printr-o programare la TelVerde: 0800 444 800. Serviciul Local de Colectare Iasi preia gratuit deseurile electrice de mari dimensiuni direct de acasa sau de la sediul firmelor si institutiilor, iar persoanelor juridice li se ofera documentele necesare de casare, în conformitate cu legislatia în vigoare.

Vezi si: EXCLUSIV – IMAGINI HORROR! Poluare masiva in subteranul Iasului! Substante deosebit de periculoase, deversate in cantitati industriale

În acest sens, pe parcursul anului trecut, peste 270.000 kg DEEE au fost colectate în urma a peste 2.000 de comenzi primite la TelVerde: 0800 44 800.

Serviciul Local de Colectare Iasi desfasoara activitati de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE).
În sprijinul activitatii de colectare, Asociatia RoRec sustine procesele de informare si educare în comunitatea ieseana, iar institutii precum Agentia de Protectie a Mediului (APM) Iasi, Garda de Mediu Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Salubris SA si alti parteneri locali sustin activitatea Serviciului Local de Colectare Iasi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.  » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !