13.3 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

Îl recunoști? Toate femeile din România suspină după el și acum, deși a trecut de prima tinerețe

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari și oameni de televiziune din România. A fost și este admirat de doamne pentru carisma lui și chiar și acum, când nu mai are 20 de ani, numele lui stă pe buzele multor femei.

Cum arăta Sorin Bontea acum 20 de ani
Chef Sorin Bontea s-a remarcat atât în emisiunea ”Chefi la Cuțite”, dar oamenii au ajuns să afle mai bine cine este Sorin Bontea după participarea lui la ”Asia Express”. El a demonstrat în timpul competiției că este o persoană deschisă și a legat prietenii chiar dacă era o competiție.

Una dintre concurenetele pe care Sorin Bontea a îndrăgit-o și cu care a păstrat legătura este Alina Ceușan. Se pare că bucătarul nu a uitat de experiențele trăite în Asia și a postat o fotografie colaj cu el și Alina Ceușan în care poartă ochelari de soare, punând la descrierea pozei un mesaj adresat vedetei.

„Ia uite, @alinaceusan Cred că n-aveai un an când eu purtam ochelari din ăștia #trendsetter”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Reacția Alinei Ceușan nu a întârziat să apară, acesta spunându-i că abia l-a recunoscut, scrie spynews.ro.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate