Ileana Sterp a avut cea mai admirată ținută de la nunta Getuței Sterp. Acum, fiica cea mare a mamei Geta a dezvăluit de unde și-a cumpărat faimoasa rochie

Sora mai mare a Getutei Sterp a rupt gura targului cu tinuta purtata la cea mai asteptata nunta a anului din familia Sterp.

Ileana Sterp a fost cea mai admirata nașa de la nunta surorii ei mai mici, Getuta Sterp. S-a vorbit mult despre ținuta pe care a purtat-o la marele eveniment și țoață lumea a fost de părere că a fost cea mai bine îmbrăcată de la nunta. Ileana a strălucit la propriu la brațul soțului ei, Daniel Aloman. Însărcinată în primul trimestru, Ileana a purtat o rochie lunga, vaporoasa, cu trena, în nunate de lila accesorizata cu un machiaj și o coafura minimalista.
Fiica celor doi, Carla, a fost și ea îmbrăcată că o prințesă.

Mai mult, înainte de ziua nuntii, Ileana a fost mana dreapta a mamei Geta. A organizat casa, s-a ocupat îndeaproape de curățenie și pregătirile de nunta că totul să fie pus la punct.

Într-un vlog postat pe Youtube, Ileana le-a arătat tuturor cum decurg pregătirile și mai ales cum arata toată casa mamei Geta înainte de eveniment.

” Sunt o nașă fără coc, dar e mai bine așa, e mai stilul meu, mai simplu. Am zis că dacă mi-a crescut părul atât de mult, să-l las așa s se vadă cât e de lung. Sunt gata la păr și la machiaj și mă duc repede acasă să ne îmbrăcăm, căci trebuie să mergem după mire.

Vă mai țin la curent, în funcție de cum decurg lucrurile.”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Deoarece multe doamne si domnisoare i-au scris pe pagina ei de Instagram, Ileana le-a dezvaluit tutuor de unde a cumparat rochia. Desi multi se asteptau sa vorbeasca despre un brand de lux, iata ca inca o data, sora mai mare a lui Culita Sterp a dat dovada de modestie, mentionand un anumit magazin din Deva. Chiar daca se poate observa cu lejeritate ca toti copiii familiei Sterp sunt realizati si au afaceri proprii, niciodata nu au aratat opulenta in haine sau in modul de viata.

Astfel, Ileana Sterp a fost sufletul petrecerii la nunta Getutei si s-a distrat ca o adolescenta dansand pe muzica populara si de petrecere.