Ileana Sterp, cu ochii înlăcrimați: „Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta!”

Fiica mamei Geta a fost insotita la ecograf de sotul ei, Dani si au avut ocazia sa isi vada bebelusul din burtica.

Ileana Sterp este însărcinată cu cel de-al doilea copil, aflandu-se în trimiestrul doi, însă încă de la bun început a dezvăluit faptul că nu își dorește să afle ce sex vă avea bebelușul.

Daca la Carla a vrut să știe dinainte, acum, vrea să lase totul în mana lui Dumnezeu și atunci când îi vă veni sorocul să fie că o surpriza.

Ileana Sterp, extrem de emotionata dupa cea mai recenta ecografie

Mai mult, fiica mamei Geta a mai dezvăluit că și mama ei a născut cei patru copii fară să știe daca are băieți sau fete. Evident, timpurile sunt altele, însă Ileana prefera să păstreze aceasta bucurie și așteptare cu emoții până la final: ”Sunt fericită ca luni merg să-l văd pe bebe 🤍 Mi-am propus să merg la ecografii cât de rar posibil, având în vedere că la 12 săptămâni medicul m-a asigurat că e totul bine, nu văd rostul să merg mai des”, a scris Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

În timpul consultului, Ileana a fost extrem de emoționată că și-a văzut bebelușul din burtica în timp ce doamna doctor îi explica ce reprezintă diferite parti pe care ea le vede pe monitor și cum se dezvolta el. Medicul i-a garantat că nu este necesar să mai facă o alta ecografie, ci doua abia în trimestrul trei de sarcina având în vedere că atât mama cât și copilul sunt sănătoși.

Vizibil emoționată, Ileana s-a întors acasă și a povestit clipele din cabinetul medical.” Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim, aș putea spune pe care până acum nu m-aș fi gândit să-l împărtășesc cu voi, dar sunt fericita. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta. Sper să vedeți că și mine lucrurile. Eu voi naște tot la Sebeș!